Yaşam
  • 9.2.2019 00:02

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti evlendi

Uzun süredir muhteşem bir ilişki yaşayan, her zaman mütevazılığını koruyan ve medyadan uzak kalmayı tercih eden Hazal Kaya ve Ali Atay çifti evlendi. Medyaya sızan görüntülerden şahane bir düğün olduğu ortada.

Rüya gibi bir ambians

Mecidiyeköy’deki meşhur bir otelde düğün yapan çiftin misafirleri boldu. Elbette her ünlünün düğününde olduğu gibi adım başı tanıdık isimleri görmek mümkündü.

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın şahane düğününden izlenimler

Bana kalırsa düğün hakkında en dikkat çeken detay, tüm genç oyuncuların deli gibi eğlenip geriye müthiş kareler bırakmış olması...

Rüya gibi bir ambians

Çağatay Ulusoy ve Erkan Kolçak Köstengil’in horonu geceye damga vurmuş belli ki.

 Ä°lk kez bir etkinliğe çift olarak katıldılar
 

Herkes oradaydı

Neyse konumuza dönersek; Hazal Kaya ve Ali Atay’ın sevenlerinin çok olduğu her şekilde belli. Hem usta isimleri hem de genç dönem oyuncuları düğün video ve fotoğraflarında görmek bunun kanıtı.
 

Gelinlik meselesi

Gelinlik meselesi
Her düğünde gelinlik olay oluyor ve günlerce konuşuluyor. Damatlıklara hiç mi hiç aldırmazken gelinliğin her detayını inceliyoruz. Hazal Kaya düğünde tek gelinlik giydi ki bence en doğrusu bu. Ondan beklenen de buydu.
 
 
Hatta muhabirlerin “Tek gelinlik mi giyeceksiniz?” sorusuna gülerek “Aa öyle şeyler de var değil mi? Evet tek gelinlik giyeceğim. Sadece dans ederken rahat etmek için daha rahat bir elbiseyle değiştireceğim ilerleyen saatlerde” dedi ve bir bakıma iki gelinlik giyme olayını gereksiz gördüğünü söylemiş oldu.
 

2-3 tane giyince ne oluyor?

2-3 tane giyince ne oluyor?
 
Zaten fazlasıyla kabak tadı verdi bu gelinlik meselesi... 2-3 tane giyince ne oluyor hiç anlamıyorum. Ama herkesin tercihine saygı duymak lazım. Bence gelinin içine sinen tek bir gelinlikle akıllarda kalması çok daha etkileyici oluyor.
 

Özgür Masur tasarımı

Gelinliğin tasarımcısının kim olduğuna gelirsek... Hazal Kaya eski arkadaşına 17 yaşındayken “Bir gün evlenirsem gelinliğimi sen yaparsın” sözünu tutmuş ve Özgür Masur’a diktirmiş gelinliğini.

Çok sade, yine kendisine yakışır tarzda bir gelinlikti bence. Gelinlikten çok gelinbaşına bayıldım, öyle güzel bir hava katmıştı ve öyle güzel duruyordu ki, Hazal Kaya’nın peri kızından farkı yoktu.
 

Elimizde büyüdü

Sosyal medyada birçok kişi, özellikle Hazal Kaya için “Elimizde büyümüş ve şimdi de gelin olmuş gibi hissetmiyor musunuz?” tarzında tatlı şeyler paylaştı. Hakikaten doğru. Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal rolüyle hayatımıza giren gencecik bir kızın bütün hayatını neredeyse birebir ekranlarda izledik.

Çok heyecanlılar

 
Çok heyecanlılar
 
Çift bir ara magazin muhabirlerinin yanına giderek soruları da yanıtladı. İkisi de bu kadar heyecanlı olmayı beklemediklerini, ancak çok başka bir duygu hissettiklerini dile getirdiler. Zaten gözlerinden bile ne kadar mutlu oldukları ve heyecanları belliydi...

Nikah şekeri detayı

En duygulandıran ve anlamlı detaya geliyorum şimdi. Nasıl desem; Hazal Kaya tanıdığımız kadarıyla on parmağında on marifet bir kız, çok takdir edilecek bir kişiliği olduğunu aşağı yukarı biliyoruz zaten. Ali Atay’ın da aynı şekilde başarılı bir oyuncu ve yönetmen olduğu kesin. Çok iyi performanslarda, filmlerde izledik kendisini...

Çift düğünlerinde nikah şekeri dağıtmak, gereksiz masraf yapmak yerine; davetliler adına Serebral Palsili Çocuklar Derneği’ne bağışta bulundu ve üstünde çok şeker bir gelin damat figürü olan, bağış yaptıklarını belirten küçük taşlar dağıttılar.

Mutluluklar!

Mutluluklar!
kaynak: milliyet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şu detayı da vermesem olmaz: Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın ilk kez bir etkinliğe çift olarak gelip görüntü vermiş oldu...
Güncellenme Tarihi : 9.2.2019 03:21

İLGİLİ HABERLER