Gündem
  • 19.6.2021 20:23

HDP binasına yapılan saldırıya ilişkin Erdoğan'dan açıklama

Partisinin Antalya Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan, HDP İzmir İl Binası'na düzenlenen saldırıya ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, "Provakatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz" diye konuştu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş Antalya İl Başkanları Toplantısı'nda hem Türkiye hem de siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

HDP İzmir İl Binası'na gerçekleştirilen ve parti çalışanı Deniz Poyraz'ın hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin konuşan Erdoğan, "Provakatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Benzerlerini de kınayacağız. Failin tüm ilişkileri ortaya çıkarılacaktır" dedi.

"Biz bu oyunu çok gördük"

Erdoğan, yakalanan failinin tüm ilişkilerinin ortaya çıkarılacağını belirterek, "Kim olursa olsun bu ülkenin hiçbir vatandaşının kılına zarar gelmemesi için çalışıyoruz. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkarılarak en ağır cezayı alacağına inanıyoruz. İzmir'deki provokasyonu kınadık, kınayacağız. Son bir gayretle ortaya sürülen figüranlar, sergilenen arsızlıklar sizlerin moralini bozmasın. Biz bu oyunu çok gördük ve yaşadık. Hepsinin de üstesinden gelerek bugünlere ulaştık" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.6.2021 19:28

İLGİLİ HABERLER