Gündem
  • 16.9.2019 22:33

HDP önünde olay sözler!.. Bir köpek dağda bir köpek burda havlıyor

'Bir köpek dağda havlıyor, bir köpek burada havlıyor'

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemini sürdüren ailelerin sayısı 14’üncü gününde 40'a yükseldi. Evlat nöbetine katılan bir babanın "Bir köpek dağda havlıyor, bir köpek burada havlıyor" sözleri dikkat çekti.

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı iddiası ile HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin mücadelesi devam ediyor.

Evlat nöbetindeki aileler çocuklarını almadan gitmemeye kararlı. Eylem yapan aileler PKK ve HDP'ye sık sık tepki gösteriyor.

Evlatlarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı iddiası ile HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin mücadelesi günden güne büyüyerek devam ediyor.

Bugün sayıları 40 kişiye ulaşan aileler, evlatlarını almadan gitmemekte kararlı.

"PARTİ BİNASINDA BU KADAR BATTANİYENİN İŞİ NE?"

 Bugün il başkanlığı binasından yüzlerce battaniye çıkarıldığını duyan ailelerin sinirleri gerildi. "Çocuklarımızı işte böyle kandırıp parti içerisinde yatırıyorlar. Parti binasında bu kadar battaniyenin işi ne?" diye soran aileler HDP'lilere tepki gösterdi.

'POLİSE, ASKERE SİLAH SIKAN BUNLARDIR'

Bugün de babalardan biri, Bir köpek dağda havlıyor, bir köpek burada havlıyor. Polisimize askerimize silah sıkan işte bunlardır." diye isyan etti.

 


'Biri dağda havlıyor, biri burada'

Güncellenme Tarihi : 16.9.2019 22:44

İLGİLİ HABERLER