Asayiş
  • 24.5.2017 10:50

HDP'li Abdullah Zeydan'ın mahkemede kıvırdı

"PKK sizi tükürüğünde boğar" sözleri nedeniyle hakim karşısına çıkarılan HDP'li vekil, savunmasında sözlerinin arkasında durmadı.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanan HDP HakkariMilletvekili Abdullah Zeydan'ın yargılamasına başlandı.

erdalkurt : TÜRK'ün gücünü göreceksiniz! Daha durun bakalım. Sizlerde avrupalı köpekleriniz gibi tasmalarınızı tutanınıza varana kadar inleye inleye gebereceksiniz! Bu daha başlangıç!

QWE : ZAVALLI ŞU HALİNE BAK BUNUN AİLESİ DYP' LİDİR. ÖRGÜTBU ZAVALLI YI FENA TIRSITMIŞ ŞUĞURSUZ KONUŞUYOR

Bu vatan bizim : Bu kadar olmaz ya bu nası bi durum burasi Türkiye Cumhuriyet burda bu konuşmalara taviz veren Baştakilere SESLENIYORUM YAZILAR OLSUN hepinize

TÜRK TÜRK TÜRKIYE : TÜRKIYE TÜRKLERIN O KADAR ,,,,,,,,,,,,,,,bunu o ufak ve bilgisiz beyninize SOKUN CAHILERRRRR

TÜRK TÜRK TÜRKIYE : BIZDE ONLARI OSURARAK TÜRKIYEDEN DEV EDERIZ OSURARAK TAMAMI LAN VATAN HAYINLERI SIZI AAAAHHH BEN OLACKTIM BASBAKAN BAKIN SIZE NE YAPARDIM TÜRKIYE TÜRKLERINDIR SIZE BU TOPRAKLARI ANCAK MEZAR EDERIZ AKILLI OLUN ,,,,,,,,,

"PKK SİZİ TÜKÜRÜĞÜNDE BOĞAR"

Duruşmada savunması alınan Abdullah Zeydan'a "PKK sizi tükürüğünde boğar." sözleri soruldu.

HDP'li vekil, "PKK sizi tükürüğünde boğar' sözü manipüle edildi. Ben o sözü asla Türkiye halklarına ve devletine söylemedim. Bu sözlerim yandaş medya tarafından çarpıtıldı. Konuşmamın bütünü incelendiğinde devleti hedef almadığım görülecektir. Bu cümle DEAŞ'a karşı kullanılmıştır, o yönde bir tepkidir. Yaptığım konuşmanın hiçbir yerinde devlete ilişkin bir söz yoktur." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2017 10:51

İLGİLİ HABERLER