Gündem
  • 20.5.2022 11:53

HDP'li vekiller PKK'lı teröristle basın açıklamasında

HDP'li Sezai Temelli ve Feleknaz Uca aranan teröristle yan yana röportaj verdi! Skandal ifadeler...

Terör örgütü PKK'ya üye olmaktan aranan örgütün kuryesi 'Tahir Zerdeşt' kod adlı Tahir Çelik Irak'ın Süleymaniye kentindeki 'İbrahim Ahmed Ödülleri'nde ortaya çıktı. Terörist Çelik ile, HDP Van Milletvekili Sezai Temelli ve HDP Batman Milletvekili Feleknaz Uca yan yana röportaj verdi. Temelli, röportajda skandal ifadeler kullandı, cezaevlerindeki PKK'lı teröristlerin serbest bırakılması gerektiğini savundu.

Son dakika haberine göre; Terör örgütü PKK'nın yayın organlarında Irak'ın Süleymaniye kentinde düzenlenen 'İbrahim Ahmed Ödülleri'nin görüntüleri yer aldı. Daha önce terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a ödül verilen organizasyonda bu yıl da HDP'nin terörden tutuklu eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve YPJ'nin sözde komutanı Nesrin Abdullah'a ödül verildi. Törene HDP Batman Milletvekili Feleknaz Uca ve Van vekili Sezai Temelli de katıldı.

TEMELLİ VE UCA ARANAN TERÖRİSTLE YAN YANA RÖPORTAJ VERDİ

Terör örgütü PKK'ya üye olmaktan arananlar listesinde yer alan 'Tahir Zerdeşt' kod adlı Tahir Çelik törende yer aldı. Sezai Temelli ve Feleknaz Uca, aranan terörist ile yan yana röportaj verdi.

SKANDAL İFADELER

HDP Van Milletvekili Sezai Temelli, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan başta olmak üzere tüm PKK'lı teröristlerin cezaevlerinden salınmasını istedi. Temelli, terör suçlarından yatan Demirtaş'ın da tutsak olduğunu öne sürdü.

DEMİRTAŞ'IN ÖDÜLÜNÜ UCA ALDI

'İbrahim Ahmed Ödülleri'nde Selahattin Demirtaş'a verilen ödülü Feleknaz Uca'nın aldığı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2022 11:58

İLGİLİ HABERLER