Gündem
  • 26.1.2021 11:10

HDP'nin hücre evinde bakın neler çıktı?

Son dakika haberine göre HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı binasında el konulan belgeler arasında PKK'lıların ailelerinin adresleri çıktı. Dijitallerde terör örgütü PKK'ya ait eğitim notları bulundu. Yine eylem yapan sözde özel kuvvetlerin fotoğrafları da ele geçirildi.

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'na operasyon

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, PKK terör örgütüne ait afişler ve posterler bulunması üzerine 24 Ocak'ta operasyon başlatılmıştı. Operasyonda binadaki bilgisayarlara, harddisklere el konulmuştu.

Süleyman Soylu HDP Esenyurt ilçe binası operasyonundan görüntü paylaştı -  Son Dakika Haberleri

İlçe başkanlığında PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın ve örgüt üyelerinin posterlerinin yanı sıra çok sayıda dijital veri ele geçirilmişti.

 PKK'lı ailelerin adresleri çıktı

Harddisklerin incelemesi sürerken el konulan belgeler arasında PKK'lıların ailelerinin adresleri çıktı. Dijitallerde terör örgütü PKK'ya ait eğitim notları da bulundu. Yine eylem yapan sözde özel kuvvetlerin fotoğrafları da ele geçirildi.

HDP Esenyurt ilçe binasına operasyon

Son dakika… HDP ilçe başkanlığına operasyon - Son dakika haberleri

Esenyurt'taki operasyon HDP-PKK bağını ortaya koyan ilk operasyon değildi. Daha önce de Diyarbakır'da 22 Ekim'de HDP İl Başkanlığı'na operasyon düzenlenmişti.

trt haber

Binada, içinde PKK'lı teröristlerin bilgilerinin yer aldığı bir ajanda bulunmuştu. Ajandada, HDP binası önünde eylem yapan birçok ailenin, PKK tarafından alıkonulan çocuklarının bilgilerinin yer aldığı tespit edilmişti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.1.2021 11:17

İLGİLİ HABERLER