Gündem
  • 23.11.2021 11:26

HDP'nin ihracını istediği CHP'li Özcan ağır konuştu.. Eli kanlı örgütün sözcüleri

HDP'li Gergeroğlu Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ihracını istedi.
Bununla da kalmadı şöyle dedi;Irkçılık, ayrımcılık suçtur. Utanç verici haldir! CHP’nin bu insanı ihraç etmesi gerekir, çok nettir! Eğer ki helalleşmek istiyorsa, ırkçılık yapan birisini de partisinden ihraç ederek insan hakları savunucuları ile de helalleşsin Sn. Kılıçdaroğlu’na da bu mesajı iletiyorum! 
Tanju Özcan'dan anında çok sert bir mesaj geldi;

1- Erdoğan döneminin sona ereceği artık netleşmiştir. Şayet Parlementer Sisteme dönme kanusunda muhalefet samimi ise; hiçbir Siyasal Parti GENEL BAŞKANI Cumhurbaşkan adayı olmamalıdır. Zira, Siyasi Parti Genel Başkanları Parlementer sistemlerin doğal Başbakan adaylarıdır.

2) Parti Gen. Başkanlarının ucube sistemde CB adayı olmaları ve seçilmelerinin, sistemi kalıcı hale getirebileceğinden kaygılıyım.Parlementer sisteme dönene kadar parti genel başkanları, bakanların kendilerine bağlı olacağı kuvvetli CB yardımcısı olmaları en doğru seçenek olacak.

3- Böylelikle güçlü CB yardımcısı siyasi parti genel başkanları, denge-denetim mekanizmasını işletilmesini sağlamanın yanı sıra, parlamenter sisteme dönüş garantisinin sigortası da olacaktır.

4-Bunların yazmamın sebebi, bu ülkeyi çok seven, milletinin menfaatlerini her zaman herşeyin üstünde tutan,4 dönem Milletvekilliği yapan, halende Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan sorumluluk duyan bir T.C. Va

Utanç duyduğum tek şey; fotoğrafımın TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ çatısı altında eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapan, kandilden yönetilen bir partinin milletvekilinin elinde olmasıdır. NOKTA

 

Güncellenme Tarihi : 23.11.2021 11:29

İLGİLİ HABERLER