Spor
  • 27.5.2013 19:20

"Hedef Şampiyonlar Ligi'nde final"

Başkan Ünal Aysal, beraberinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le birlikte özel uçakla Iğdır'a geldi. Ünal Aysal ile Sarıgül, Iğdır-Erzurum Karayolu'nun 25'inci kilometresinde bulunan Aysal'a ait UNİT Bioteknoloji A.Ş. tesislerinde incelemede bulundu.

Iğdır'da sanayi tesisleri bulunduğunu ve bunu geliştirmek istediklerini vurgulayan Başkan Ünal Aysal ise, "Fenerbahçe'yi bitirin" diye bir ifade kullanmadığını söyledi. FB ile menfaatlerinin aynı olduğuna işaret eden Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin süper ligden düşmesinin Galatasaray'ı büyük sıkıntıya sokacağını anlatırken de şöyle konuştu:

"Karşımızda rakip olmayınca ben stadımı dolduramam. Bizim paraya ihtiyacımız var. 52 bin kişilik stadı ben nasıl dolduracağım. Galatasaray'da transfer durmaz Bizim olgun bir kadromuz var. Çok fazla bir değişiklik olmaz. Bir iki kişi belki girer, bir iki kişi de çıkar. Ciddi bir değişiklik beklenmiyor. Bir gün Şampiyonlar Ligi finalini oynayacağız. Hedefimiz o. O finali oynamak her takıma nasip olmuyor. Dikkat ederseniz son 10 sene içerisinde 8-10 takım bu heyacanı yaşıyor. Bizde onlar arasında olmak istiyoruz."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:58

İLGİLİ HABERLER