Dünya
  • 16.1.2020 20:48

Helikopterden canlı canlı attılar

Milyoner iş insanının tatil beldesindeki evinin üzerine gelen bir helikopterden bırakıldı, havuza çakılması iki saniye sürdü. Tüyler ürperten görüntü, dünyada ses getirdi.

Dünyayı şoka uğratan görüntüler, Güney Amerika ülkesi Uruguay'ın tatil beldesi Punta del Este'de kaydedildi. Video kaydı, havadaki bir helikopterle açılıyor.

Saniyeler içinde helikopterden büyük bir cisim bırakılıyor. Yere doğru hızla alçalan cisim, bir yüzme havuzunun ortasına sertçe düşüyor.

Giyim markası sahibi milyoner Federico Alvarez Castillo'nun yazlığındaki havuzdan sular sıçrarken, gülüşmeler duyuluyor.

Yerel medya, 60 yaşındaki zengin işadamının havuzuna helikopterden bir domuz atıldığını bildiriyor.

Olayı 'mide bulandırıcı şaka' olarak tanımlayan Castillo, domuzun düştüğü anda evin içinde olduklarını belirterek ailesine karşı barbarlık sergilendiğini söyledi.

Daha önce dört kez boşanan milyoner iş insanın şimdiki eşi ise, yerel medyaya havuzlarına düşen hayvanın bir koyun olduğu bilgisini verdi.

Ancak, sosyal medyada binlerce kez izlenen videoyu yükleyen kullanıcı, hayvanın bir domuz olduğunu belirtiyor. Helikopterden bırakılan hayvanın öldüğü tahmin ediliyor.

Arjantin medyasında yer alan haberlerde, söz konusu olayın iş insanı Castillo'nun rakipleri tarafından organize edildiği yönünde spekülasyonlar var.

Instagram'da yaklaşık 40 bin takipçisi olan milyoner Federico Alvarez Castillo'nun lüks araçlara düşkün olduğu göze çarpıyor.

Helikopterinin fotoğraflarını da paylaşan Federico Alvarez Castillo, Uruguay sahillerinde bir inşaat sahibi.

Güncellenme Tarihi : 16.1.2020 21:14

İLGİLİ HABERLER