Yaşam
  • 29.10.2004 01:11

HELLO KITTY 30. DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

O’nu daha hiç tanımadınız….

O, çocuklar için değil, sizin için…

 

Yepyeni imajı ile HELLO KITTY,

30. Doğum gününü Ayumi TAKANO ve Kitty hayranı kızlar ile birlikte kutluyor!!!

                                                                                                                                                                        © 1976, 2003 SANRIO CO., LTD.

 

Hello Kitty’nin yaş gününe özel defileye herkes davetlidir.

(30 Ekim 2004 Cumartesi – saat 19:30 MOŞİ MOŞİ Mağazası/ Profilo Alışveriş Merkezi)

[1]

1 Kasım 2004 tarihinde 30 yaşına girecek olan Hello Kitty’yi sevenleri yanlız bırakmayacak, 29 Ekim Cuma gününden itibaren Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki Moşi Moşi mağazasında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

 

Hello Kitty’nin doğumundan bugüne serüveninin anlatıldığı sergiyle başlayan doğum günü kutlamaları, 30 Ekim Cumartesi günü saat 19:30’da Moşi Moşi mağazasında gerçekleştirilecek defile ile şenlenecek. Defilede ünlü oyuncu ve Hello Kitty hayranı Ayumi-san (AYUMİ TAKANO) de yer alıyor. Hayranlarının bizzat kendileri tarafından sergilenecek olan Hello Kitty eşyalarının bir kısmı Türkiye’de satılmıyor ve özellikle defile için getirtildi.

 

Defileden sonra doğum günü pastası kesilecek ve Hello Kitty bu mutlu gününde onu yanlız bırakmayan dostlarına pastasından ikram ederken, 30 milyon ve üstünde alış veriş yapanlara çekilişle sürpriz hediyeler sunacak.

 

Yine bir Japon geleneği olan FUKUBUKURO’lar, yılbaşı dışında sadece Hello Kitty’nin doğum gününde satışa sunulacak. Fukubukuro, içinde ne olduğu görünmeyen ve fiyatının 3 katı değerde sürpriz eşyalara sahip özel paketlere deniyor. Moşi Moşi’lerde 20, 50 ve 100 milyon fiyatlı Fukubukuro paketleri Hello Kitty hayranlarına çok hoş sürprizler sunuyor olacak.

 

Bununla bitmiyor, Hello Kitty, İstanbul’da ve Ankara’da oturmayan hayranlarını da düşündü. Kendisine doğum günü kartı atanlar arasında minik bir yarışma düzenledi. En güzel üç kartı gönderen hayranlarına hediye çekleri veriyor. Üstelik te kartları Moşi Moşi’lerde kasım ayı boyunca sergileyecek.

 

1974 yılında Japon Sanrio firması tarafından yaratılan Hello Kitty, hem kendisi hem de arkadaşları ve ailesi ile başta Japonlar olmak üzere dünyada bir çok genç kızın kalbini kazanmış durumda. Hello Kitty, Türkiye’deki binlerce hayranıyla da 2001 yılından beri Moşi Moşi mağazalarında buluşuyor. Her ay yepyeni ürünlerle sevenlerinin karşısına taptaze çıkan Hello Kitty, her yıl daha da gelişip, bir birinden heyecanlı ürünler ve şirin bakışlarıyla 30 yaşına basıyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER