Spor
  • 17.10.2008 02:00

HEM DENİZLİ HEM FUTBOLCULAR SİNAN'I İSTEDİ

Kaptanlar Delgado ve Nobre genel sekreter Kenan Öner ile görüştü, Sinan Engin’i tekrar aralarında görmek istediklerini söyledi. Teknik direktör Mustafa Denizli de "Sinan’ın takımın başında olmasından mutluluk duyarım" diyerek konuya yeşil ışık yaktı.
BEŞİKTAŞ’ta Mustafa Denizli dönemi başlayalı kısa bir dönem oldu ama futbolcular görevini bırakan menajer Sinan Engin’in tekrar geri dönmesi konusunda fikir birliğine vardı. Kaptanlar Delgado ve Nobre, genel sekreter Kenan Öner ile bir araya geldi, takım arkadaşlarının isteklerini iletti. Delgado, sezon başından bu yana yanlarında olan Sinan Engin’i tekrar aralarında görmek istediklerini belirtirken, "Sinan Engin bizlerin her türlü sorunları ile ilgileniyor. Futbolun içinden geldiği için önemli bir tecrübe. Sinan’ı takım olarak tekrar aramızda görmek istiyoruz" dedi.
Mutluluk duyarım
Mert Nobre ise şöyle konuştu: "Menajerimiz bizler kadar teknik heyetimize de sahip çıkıyor. Desteği ile bizlere moral veren ve hırslandıran Sinan Engin’in geri dönmesi en büyük arzumuz." Mustafa Denizli ise Sinan’ın takım işlerine hiçbir zaman karışmadığına değinerek geri dönmesini istediğini söyledi. Denizli, "Sinan Engin benim çok eski arkadaşım, dostum. Futboldan anlayan Sinan Engin’in takımın başında olmasından mutluluk duyarım. Engin’i ısrarından caydırarak eski görevine getirilmesi iyi olur" dedi.
Genel sekreter Kenan Öner, ise şöyle konuştu: "Yönetim olarak Sinan Engin’in tekrar geri dönmesi konusunda çalışma yapacağız."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:19

İLGİLİ HABERLER