Spor
  • 1.8.2011 00:29

HEM TATİL HEM İŞ...

Tecrübeli teknik adamın beraberinde götürdüğü maç kasetlerini yeniden izleyerek oyuncular ve performansları hakkında bir değerlendirme yaptığı öğrenilirken transfer çalışmalarını da telefon aracılığıyla yakından takip ettiği vurgulandı.

Avusturya kampı sonrasında 7 oyuncuyla yolları ayıran teknik direktör Fatih Terim'in Almanya kampı sonrasında takımdan gönderilecek diğer isimleri de netleştirdiği, beklediği performansı alamadığı Aydın Yılmaz'dan takım bulmasını isteyeceği belirtildi. Aydın'ın yanısıra Culio'nun da gönderilecek bir diğer isim olduğu ifade edildi.

Transferde forvet ısrarını sürdüren Terim'in bu bölgeye takviye yapılması halinde Stancu'nun da kiralık olarak gönderilmesini isteyeceği vurgulandı.

Tecrübeli teknik adamın Ujfalusi'nin sağ bekteki performansından son derece memnun olmasına rağmen bu oyuncuyu stoperde kullanmak istediği bu yüzden de sağ bek konusundaki ısrarının sürdüğü de belirtildi. Terim'in öncelikli olarak Eboe ve Adebayor isimleri üzerinde durduğu, bu transferlerin gerçekleşmemesi halinde diğer alternatiflerin değerlendirilmesini istediği öğrenildi.

Bu arada liglerin ertelenmesinin ardından Ağustos ayında kamp ve hazırlık maçları için yeni bir programlama yapan Galatasaray'a Inter ve Liverpool maçlarında sergilenen futbol sonrası birçok ciddi rakipten hazırlık maçı için teklif geldiği belirtildi. Gelen teklifleri değerlendiren sarı kırmızılıların 1 hafta için de kesin programının netleşeceği vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 15:19

İLGİLİ HABERLER