Asayiş
  • 29.5.2013 18:35

Hemşirenin korkunç intiharı

Evli, bir çocuk annesi hemşire Emine Vural, bugün saat 10.00 sıralarında kaldığı Bankalar Caddesi'ndeki bir otel odasında, temizlik görevlileri tarafından ölü bulundu. Otel yetkililerinin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Vural'ın duvara astığı serumla intihar ettiğini belirledi. Vural'ın seruma yatağının yanında bulunan ve içeriğinde potasyum olduğu sanılan ilacı karıştırdığı sanılıyor.

Polisin odada yaptığı incelemede, masa üzerinde, genç kadının biri polise diğeri ise oğlu B.C.V.'ye bıraktığı iki intihar mektubu ve oğlunun fotoğraflarını buldu. Vural'ın oğluna yazdığı mektupta kendisini affetmesini istediği, polislere bıraktığı mektupta ise intiharı önceden planladığını ve kimsenin sorumlu olmadığını belirttiği öğrenildi.

Polis, intihar eden genç kadının dün saat 09.00 sıralarında, kendisi gibi hemşire olan bir arkadaşında kalacağını söyleyip, evinden ayrıldığını belirledi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Emine hemşirenin cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan Vural'ın bu sabah evine dönmemesi ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine öğretmen olan eşinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Polis, Emine Vural'ın intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:55

İLGİLİ HABERLER