Ekonomi
  • 19.8.2018 13:23

Her Çeşit Petshop Ürünleri Satan Pet Besinleri

Her Çeşit Petshop Ürünleri Satan Pet Besinleri

Evcil hayvanlarımız bizler gibi yaşamlarını idame ettirebilmek için çeşitli ihtiyaçlar duyarlar. Bu ihtiyaçları karşılamak adına kendi yemeklerimizi, kendi malzeme ve materyallerimizi kullanmak yerine, onlar için özel olarak üretilen mamaları, onlara özel olarak hazırlanan yatak, tasma, kıyafet ve kulübeleri tercih etmemiz gerekir. Çünkü onların fiziksel yapıları, ruhsal yapıları ve ihtiyaçları biz insanlara göre farklı olmakla beraber, bizim onlar için sağladığımız imkanlarla mutlu olurlar ve bizlerle daha sıkı bağ kurarlar. Bu anlamda onlar için gerekli olan mama ve malzemeleri “pet shop” evcil hayvan mağazalarından temin ederiz. Bu mağazalarda evcil hayvanlarınızın ihtiyacı olan çeşitli ürün ve besinleri bulabilirsiniz. Pek tabii ki sınırlı marka ve ürün teminine bağlı kalmak kaydıyla.

İşte Türkiye’de marka ve ürün konusunda sınır tanımayan ve uluslararası tüm markaları da ürün kataloğunda sunarak 8 yıldır verdiği hizmetlerle evcil hayvan sahiplerinin ve dolayısı ile evcil hayvanların yüzünü güldüren petbesinleri var. Pet Besinleri, online bir platform olarak kurulduğu günden bu yana web sitesi üzerinden dünya çapında büyük rağbet gören, yüksek kalite petshop malzeme ve besinlerini tedarik ederek, Türkiye’deki evcil hayvan sahipleri ile buluşturuyor. Üstelik bu imkanları Türkiye’de sağlarken, hem çok özel kampanyalar ve avantajlar sunuyor hem de sokak ve barınak hayvanları için büyük çaplı yardım projelerini sürdürüyor.

En Avantajlı Fiyatlar Pet Besinleri’nde

Online petshop olarak tabir edebileceğimiz ve bu anlamda da Türkiye’de hizmet vermekte olan en büyük petshop olarak nitelendirebileceğimiz Pet Besinleri, oldukça geniş bir ürün kataloğuna sahip. Kedi ve köpeğiniz için ihtiyacınız olan en ufak malzeme ve materyali mutlaka bulabileceğiniz bir platform olarak belki farkında dahi olmadığınız ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz bir ortam. Pet shopt mağazalarında gezerken bulamayacağınız ve hatta ağırlığı nedeniyle taşıyamayacağınız mama ve malzemeleri siparişini verdiğiniz gün kargolayan Pet Besinleri, en kısa süre içerisinde adresinize teslimin gerçekleştirilmesini sağlıyor. Bu anlamda da hem hız hem de fiziksel yük açısından önemli bir avantaj elde edebiliyorsunuz.

Pet Besinleri’nin en dikkat çeken özelliklerinden birisi de enpara kampanyası olarak karşımıza çıkıyor. QNB Finansbank’ın mobil bankacılık kolu olan Enpara.com’un müşterisi olan herkes, ödemelerini Enpara kredi veya hesap kartları ile Pet Besinleri üzerinden yaptığı alışverişlerde kullandığında, %20 indirim kazanıyor. Hemen şimdi siz de evcil dostunuz için Pet Besinleri üzerinden almak istediğiniz ürünleri belirleyin, ürünlerinizi sepete ekleyin, online ödeme işleminizi Enpara hesabınızdan gerçekleştirin, ödemeniz sırasında toplam tutar %20 indirimle hesabınızdan kesilsin. Böylelikle de elde ettiğiniz maliyet avantajını diğer malzemeleri ve mamaları almak için kullanabilir veya bu indirim fırsatı ile Pet Besinleri ailesinin mama ve tedavi yardımı projelerine destek olabilirsiniz.

Türkiye’de Her Marka, Her Ürün, Her Dosta

Pet Besinleri’nin uluslararası anlamda süper Premium quality ürünleri ile dikkat çeken markaları listelediği ürün kataloğunda yok yok demiştik. Bu anlamda siz de evinizdeki evcil dostunuzun ihtiyaçlarını belirleyerek ihtiyacı olan her şeyi https://www.petbesinleri.com.tr/ üzerinden bulabilirsiniz ve anında sipariş verebilirsiniz. Pet Besinleri tarafından verilen siparişiniz aynı gün kargoya teslim edilir ve en kısa süre içerisinde kargonuz adresinize teslim edilir. Hemen şimdi Pet Besinleri’ne üye olarak harcamalarınızda kullanabileceğiniz hediye puanları alabilir, bu puanlarla ilk alışverişinizde indirim kazanabilir ve aradığınız yurtdışı markalarının Türkiye’de bulamadığınız ürünlerini bularak evcil dostunuz için anında en güzel imkanları sağlayabilirsiniz. Şimdi ziyaret edin, tüm ürünler hakkında detaylı bilgi alın ve kararınızı verin.

Güncellenme Tarihi : 19.8.2018 13:26

İLGİLİ HABERLER