Spor
  • 23.8.2009 00:01

'HER TAKIM YENİLİR!..'

Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerindeki idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından önce dar alanda çift kale maç yaptılar.

Daha sonra 3 gruba ayrılarak çift kale maçı sürdüren futbolcular, kaleciler Alişan, Akın ve Petkoviç'in koruduğu kaleye şut attılar.

Denenmek üzere getirilen Senegalli 2 futbolcunun da katıldığı antrenmanı, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile yönetici Faruk Taşseten de bir süre izledi.

BÜLENT UYGUN
Antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Uygun, zorlu maç öncesinde kadrolarını en iyi biçimde oluşturmaya çalıştıklarını, ancak Sedat ve Petkoviç'in cezalı, İbrahim ile Musa'nın da sakat olduklarını söyledi.

Shakhtar Donetsk gibi UEFA Kupası Şampiyonu bir takımı seyircileri önünde yenmek istediklerini ifade eden Uygun, ''75. dakikaya kadar iyi futbol oynadığımız ilk maçta talihsizlik yaşayarak bunu başaramadık. Önümüzdeki dönemde Sivasspor'un gerçek gücü görülecek'' dedi.

Geçmiş sezonlardaki başarıları yinelemek ve sevenlerini mutlu etmek istediklerini belirten Uygun, şöyle devam etti:
''Yolun başındaki bir takımın yaşayacağı durumlar var. Camianın kenetlenmesi, kenetlenirken de en üst seviyede yoluna devam etmesi gerekiyor. Her takımın yenilir, önemli olanın takımın üzerine her gün birşey koyabilmek. Biz, korkusuzca mücadelemizi devam ettireceğiz. Sivasspor'un kalıcılığını daha da perçinlemek, marka değerini ve maddi gelirlerini artırmak adına herşeyi yapacağız.''

Transfer konusuna da değinen Uygun, özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda sıkıntı yaşadıklarını, düşündüklerini bir türlü alamadıklarını anlattı.

İlgilendikleri futbolcunun ya kenti beğenmediğini ya da eğitim sorununu öne çıkarttığını dile getiren Uygun, ''Kulübün maddi durumunu da düşünüyoruz. Bizim 3'er, 5'er milyon Avro bonservis şansımız yok'' diye konuştu.

Uygun, ellerindeki olanakları en iyi biçimde kullanmaya ve transfer sürecinde düşündükleri 1-2 futbolcuyu almaya çalışacaklarını belirterek, ''Alamasak bile sonucunda kadroda bulunan futbolcu kardeşlerimin ilk yarı boyunca istediğimiz puanları aldırabileceğini düşünüyorum'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER