Spor
  • 6.3.2009 02:05

'HERKES ES ES'İ KONUŞACAK!..'

Youla, 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Es-Es'in bu sezon ısınma turları attığını belirterek, kırmızı siyahlı takımın yaşadığı şanssızlıklara rağmen Süper Lig'deki ilk yılında ses getiren bir takım olduğunu savundu. Eskişehirspor taraftarı ve camianın çok büyük olduğunu ifade eden Youla, şöyle konuştu:
''Eskişehirspor bu ligin olmazsa olmaz kulüplerinden biridir. Camianın ve taraftarın büyüklüğünü öğrenmem için Eskişehirspor'da oynamam gerekiyormuş. Gençlerbirliği ve Beşiktaş'ta oynadığım dönemde görememiştim. Burada yeniden doğdum. Herkes beni seviyor. Beni sevenleri mahcup etmemek için sahada elimden geleni yapıyorum.''

''DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNECEĞİZ''
Youla, bu yılın Eskişehirspor için geçiş dönemi olduğunu belirterek, gelecek sezon büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. ''Bu yılı öyle ya da böyle atlatacağız. Gelecek sezon herkes Eskişehirspor'u konuşacak'' diyen Youla, dileğinin gelecek yıllarda da kırmızı siyahlı formayı giymek olduğunu, anlaşılması durumunda Eskişehir'de kalmayı çok istediğini kaydetti.

Youla, bu hafta Kocaelispor ile kritik bir maç yapacaklarını belirterek, ''Bu maçtan üç puan almak zorundayız. Büyük taraftarımıza bir gol sözü veriyorum. Deplasmandan üç puanla döneceğiz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:31

İLGİLİ HABERLER