Gündem
  • 25.7.2021 14:34

Herkese zorunlu aşı yapılmasını tekilf eden CHP'li kendi teklifini yalanladı

O milletvekili ifşa oldu! Salgından 1 yıl önce "zorunlu aşı" için kanun teklifi verildiği ortaya çıktı! 'Bulaşıcı hastalıklar için...'Koronavirüs salgınından 1 yıl önce CHP milletvekili Gamze Taşçıer'in Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) "zorunlu aşı" için kanun teklifi sunduğu belirlendi. Teklifte "Bireylerin bulaşıcı hastalıklara karşı aşılanması" ibaresi dikkat çekti.

Koronavirüs salgınından 1 yıl önce TBMM’ye "zorunlu aşı" kanun teklifi sunan CHP milletvekili Gamze Taşçıer ifşa oldu. Teklifin pandemiden 1 sene önce verilmesi dikkat çekti.

"Bireylerin bulaşıcı hastalıklara karşı aşılanması..."

Teklif ile, bireylerin bulaşıcı hastalıklara karşı aşılanması noktasında kendilerinin ya da ebeveynlerinin rızasının aranmayarak aşılamanın zorunlu hale getirilmesi ve bu duruma riayet etmeyenler hakkında cezai hükümler getirilmesi amaçlanmaktadır.

CHP'li Taşçıer, "Covid-19'u 1 yıl önce bildi" iddialarına yanıt verdi

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, hakkında çıkan, "1 yıl önce COVID-19 aşısının zorunlu olmasıyla ilgili kanun teklifi verdi" şeklindeki iddiaları yalanladı. Bu yönde kendisinin hiçbir kanun teklifi vermediğini belirten Taşçıer, "Israrla benim COVID-19 virüsünün çıkışını bir yıl önceden bilip bununla ilgili kanun teklifi verdiğim gibi bir deli saçması dolaşıyor" dedi.

CHP Milletvekili Gamze Taşçıer, hakkındaki iddialara yanıt verdi. "Benim COVID-19 aşısının zorunlu olmasıyla ilgili ne dün, ne bugün verilmiş bir kanun teklifim yok" diyerek iddiaları yalanlayan Taşçıer, "Henüz Faz-3 çalışmaları dahi tamamlanmamış bir aşının zorunlu olmasını ifade etmek zaten akla ve bilime aykırıdır. Komplo teorilerine değil, bilime inanın" açıklamasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.7.2021 14:43

İLGİLİ HABERLER