Spor
  • 20.7.2009 02:54

HERNANES'E SERVET...

Fenerbahçe, Brezilya basınının da gündeminden düşmüyor. Brezilya'nın Globo Gazetesi, Sarı-Lacivertliler'in Corinthians'ta forma giyen Cristian ile büyük ölçüde anlaşma sağladığını okurlarına duyururken, "Fenerbahçe Aragones'i gönderip takımın başına Daum'u getirdikten sonra büyük bir atağa kalkmaya hazırlanıyor. Cristian'dan sonra Sao Paulo'da oynayan Hernanes şu anda en büyük gözdeleri durumunda. Bu oyuncu için Fenerbahçe, Sao Paulo kulübüne 11 milyon Euro bonservis ücreti teklif etti" diye yazdı.

BİRBİRLERİNİ TAMAMLIYOR
Brezilya basını, Fenerbahçeli yöneticilerden Cihan Kamer'le Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın Hernanes için görüşmelerini Brezilya'da sürdürdüğünü öne sürdü. Gazetelerde, "Hernanes'i orta sahada etkili bir oyuncu olarak gören Fenerbahçe, Cristian'ı da savunma yönü güçlü olduğu için tercih ediyor. Bu iki oyuncunun da çok iyi anlaşacağını düşündükleri için Hernanes ve Cristian'ı aynı anda bitirmeyi planlıyorlar. Bu transferin gerçekleşme olasılığı giderek artıyor" yorumları yer aldı.

ŞOVMEN DEĞİL SAVAŞÇI LAZIM
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Aidling maçı sonrası genç oyuncu Furkan'ı eleştirdi. Daum, "Gençlerden memnunum. Ancak, Furkan'ın basit bir golden sonra yaptığı abartılı sevinç hoş değildi. Futbolcular şov şapmamalı. Şovmen değil, savaşçı lazım" diye konuştu.

GÜİZA RÖTAR YAPTI
F.Bahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza dün de kampa katılmadı. Güiza'nın, Jerez'den Madrid'e gidecek uçağın rötar yapması sonucu gelemediği ve yöneticileri arayarak bugün katılacağını söylediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER