Yaşam
  • 29.8.2011 15:00

HEY SAKALLI, CAHİL, ÇAKMA ENTEL AHMET!...

Recep İvedik 4'te 'Ahmet Hakan' için durum komedisi düşündüğünü söyleyen Şahan Gökbakar, acaba yeni bir karakter mi yaratacak?

Şahan Gökbakar, Ahmet Hakan'ı yerden yere vurdu. 'Çabalama Şahan' yazısıyla kendisini sert bir dille eleştiren Hakan'a, twitter'dan yanıt veren Şahan, açtı ağzını yumdu gözünü:
- Hey sakallı cahil Ahmet! Kanal 7 haber muhabiri çakma entel Ahmet. O küçümsediğin durum komedisi mizahın en temelidir. Sinema onla başlar.
- Ama senin içinde bulunduğun durumun komedisi gayet trajik kabul ediyorum. Yazmadan önce ellerini yıkaman temennisiyle.
- Hadi sincap Ahmet, sana cevap verme gafletinde bulununca bayramlık magazin ganimetini yaptın gene. Şimdi bayramlıklarını giyip Nişantaşı'na hadi.
- Bu sincap Ahmet'e öyle bir durum komedisi düşünüyorum ki Rİ4 de. Dur bakalım hadi hayırlısı.

KIZDIRAN SATIRLAR
Ahmet Hakan, dünkü köşesinde Şahan Gökbakar için şu satırları yazmıştı: Sen 'Recep İvedik' tarzı filmlerin komiğisin. En fazla durum komiği yani... Ya da şöyle söyleyeyim: Odunsu bir mizah seninki... Anında laf çakmak, ince espri yapmak, lafın altında kalmamak gibi hasletlerin yok. O halde ne diye Cem Yılmaz'la boy ölçüşmeye kalkarsın ki? twitter'da Cem Yılmaz'ın yaptığı espriyi sürdürme gayretleri, acıklı güldürme çabası içine girmeler falan...
Neden başarılı olduğun alanla iktifa etmeyip ille de kesin mağlubiyete uğrayacağın alanlara heves edersin ki?
Olmuyor ama böyle...

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER