Medya
  • 26.7.2020 02:10

Hiç tanımadığı birinden gelen mesajla hayatını değişti!

NBC kanalında muhabir olarak görev yapan genç kadın, hiç tanımadığı birinden bir e-posta aldı. Mesajı okuduğunda hayatının sonsuza dek değişeceğinden bihaberdi.

Victoria Price, televizyon kanalı NBC'de muhabir olarak görev yapıyordu. Bir gün kendisine gönderilmiş olan ve e-posta kutusunda gördüğü mesaj ise tam anlamıyla hayatını değiştirdi.

NBC kanalının genç ve başarılı muhabiri Victoria Price'ın hayatı, hiç tanımadığı birinden gelen e-posta sayesinde değişti, belki de kurtuldu.

Doktora giderek muayene olmasını öneren bir e-posta alan Florida'lı gazeteci, ona bu mesajı gönderen kişiye 'sonsuza dek minnettar olacağını' söyledi.

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Tampa kentinde meydana gelen olayda, dikkatli bir izleyici, haberleri sunduğu sırada Victoria'nın boynundaki şişliği fark etti.

Bu şişliğin ciddi bir rahatsızlığın habercisi olabileceğini düşünen kadın izleyici, Price'a bir e-posta gönderdi.

Gönderdiği mesajda genç kadına bir doktora görünmesini ve muayene olmasını tavsiye etti. Dikkatli kadın izleyici, endişesinde haklıydı.

Bu uyarıyı dikkate alarak hastaneye giden muhabir Victoria Price, yapılan kontroller sonucunda kansere yakalandığını öğrendi.

NBC'nin aktardığına göre tiroid kanseri olduğunu öğrenen Victoria, zaman kaybetmeden tedavi olmaya başladı.

Dikkatli izleyicisinin kendisine attığı mesahı, sosyal medya hesabındna da yayınlayan kadın, ona minnettar olduğunu söyledi.

Öte yandan Victoria, bu ender görülen kanser türü hakkında insanları daha fazla bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için bu paylaşımı yaptığını belirtti.

Uzmanların açıklamasına göre, ender görülen tiroid kanseri çoğunlukla 20'li ve 30'lu yaşlardaki kadınlarda görülüyor.

Victoria'ya gönderilen mesajda şu cümleler yer alıyordu: “Merhaba, az önce sizi haberlerde izledim. Beni endişelendiren şey boynundaki yumru. Lütfen tiroidin kontrol ettir. Bana kendi boynumu hatırlatıyor. Benimki kanser çıkmıştı. Kendine iyi bak."

Pandemi süresince bir gazeteci olarak çok çalıştığını ve uzun saatler süren mesailer yaptığınu anlatan Victoria, yüzyılın en önemli sağlık haberlerini sunarken, kendi sağlığını hiç düşünmediğini söyledi.

Doktor Victoria'ya kanserinin yayılmakta olduğunu ama yeniden sağlığına kavuşabileceğini söyledi.

Ameliyat olan Victoria'nın operasyonu başarılı geçti. Genç muhabir, doktorunun bunun geçirmesi gereken ilk ve tek ameliyat olacağını söylediğini aktardı.

Victoria başına gelenler için şu ifadeleri kullandı: "Bu e-postayı hiç almamış olsaydım, asla doktorumu aramazdım. Kanser yayılmaya devam ederdi. Bu korkutucu ve dehşet verici bir düşünce."

Kendisine bu mesajı gönderen kişinin, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen hassas ve düşünceli davrandığını anlatan muhabir, ona minnettar olduğunu söyledi.

"Dünya çok zorlu bir yer haline geldi. Birbirimize iyi bakmamız gerekiyor" diyen Victoria'ya, hayranlarından destek mesajları yağdı.

Victoria'ya gelen destek mesajlarından birinde, olayın domino etkisine gerçek bir örnek teşlik ettiği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2020 02:33

İLGİLİ HABERLER