Spor
  • 1.10.2014 21:25

Hikmet Karaman imzayı attı

PTT 1. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak geride kalan 4 haftada işlerin yolunda gitmediği Kayserispor’da birkaç gün önce Teknik Direktör Mutlu Topçu ile yollar ayrılmıştı.

Zaman kaybetmeden hoca arayışına giren sarı-kırmızılı yönetim geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Kayseri Erciyesspor’da görev yapan ve mavi-siyahlıların ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Hikmet Karaman ile anlaştı.

Tecrübeli teknik adam ile prensip anlaşmasına varan Kayserispor, Karaman’ı Kadir Has Kulüp Tesisleri’ne çağırdı. Burada Karaman ile uzun bir görüşme yapan yönetim tecrübeli hoca ile 1+1 yıl olarak anlaşmaya vardı.

Kayserispor’a teknik direktörlük için Mustafa Denizli, Uğur Tütüneker, Aykut Kocaman, Ersun Yanal, Metin Diyadin’in ismi geçiyordu.

2004-2005 SEZONUNDA ÇALIŞTIRMIŞTI

Geçen sezon Süper Lig’de Kayseri Erciyesspor’un ligde kalmasını sağlayan Hikmet Karaman’ın ilk Kayseri macerası, 2004-2005 sezonunda Kayserispor’da başlamıştı. O dönem sarı-kırmızılı ekibi ligin 7. haftasında 2 puanla Hüsnü Özkara’dan devralan Karaman, sezon sonunda Kayserispor’u ligde tutmayı başarmıştı.

Kayserispor’un 27 hafta teknik direktörlüğünü yapan Karaman, 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyetle maç başına 1,19 puan ortalaması elde etmişti.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER