Spor
  • 14.10.2008 08:40

HINCAL ULUÇ MUSTAFA DENİZLİ'YE VERDİ VERİŞTİRDİ!..

Gazeteci Hıncal Uluç, 90 Dakika programında Ertuğrul Sağlam'ın yerine Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne getirilen Mustafa Denizli'ye ağır eleştiriler yöneltti.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören ile Denizli arasındaki medya önünde gerçekleşen protokolü hatırlatan Hıncal Uluç, 'Denizli konuşurken Demirören toplantı bitmiştir diyor ve toplantıyı bitiriyor. Denizli de rica minnet açıklama yapmak istediğini söylüyor. Denizli böyle değildi" dedi.
Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın başına başarılı olmaktan ziyade aldığı çok iyi teklif nedeniyle gittiğini ileri süren Uluç, " Beşiktaş ile bir yıllık sözleşme imzalıyor. Başarılı olsa bile yıl sonunda sözleşmesi bitiyor. Çünkü biliyor ki üç büyük takım da hocalarından memnun değil. Kendisi de takımını şampiyon yaptığı takdirde daha farklı bir sözleşmeye imza atma imkanı var." dedi.
Denizli'nin kendisi için 'İçimizdeki İrlandalılar' sözünü söylediğini hatırlatan Uluç, Beşiktaş'ı şampiyon yapması halinde bile Denizli'nin Terim'i geçemeyeceğini belirterek, Terim'in Türkiye'ye kupa getiren ilk teknik direktör olduğunu belirterek "Ancak Şampiyonlar Ligi kupasını getirirse ben Denizli'ye başarılıdır' derim. " dedi. Uluç, " Denizli'nin şöhrete, paraya hiçbirşeye ihtiyacı yoktu buna rağmen binbir katakulli ile gönderilen meslektaşının yerine hiç düşünmeden gitti imza attı." dedi.
Yıldırım Demirören'in Denizli'ye geçmişte kapıdan içeri sokmayacağı şekildeki açıklamalarını da hatırlatan Uluç, Demirören'in bunu Ertuğrul Sağlam'ı korumak için söylemesine de tepki gösterdi. Uluç " Demirören bunları söylerken kendisi yurt dışında Lucescu ile pazarlık yapıyordu. Lucescu gelseydi, Denizli'nin kapıdan içeri girmesine imkan yoktu. Çünkü Sinan Engin takımın başına bundan sonra yabancıların geleceğini açıklıyordu. O kulüpte iki tane saygın insan varmış Ertuğrul Salğam ve Sinan Engin onlar da istifa ettiler." dedi.

Haber7.com

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:25

İLGİLİ HABERLER