Hindistan’da uçak düştü: 5 ölü

••1 dk okuma
Hindistan’da uçak düştü: 5 ölü

Hızlı Özet

“Hindistan’ın Mumbai şehrinde bir uçak düştü, 5 kişi hayatını kaybetti.”






Hindistan’ın Mumbai şehrinde bir uçak düştü, 5 kişi hayatını kaybetti.



Hindistan’ın finans merkezi olan Mumbai şehrinin kenar mahallelerinden olan Ghatkopar’da kiralık bir uçak düştü. Yetkililer en az 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Düşen uçağın Beechcraft King Air C 90 model uçak olduğu belirlendi. King Air C 90 modelindeki uçakların, koltuk sayıları 7 ila 12 arasında değişebiliyor.



İddialara göre düşen uçak, Uttar Pradesh Valiliğine aitken arıza vermesi üzerine Mumbai’de bulunan U.Y Aviation şirketine satılmış. Uttar Pradesh Valiliği ise uçağın kendilerine ait olduğu iddiasını reddetti.




Bu haber 772 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Trump'ın mitinginde küfürler havada uçuştu
Dünya

Trump'ın mitinginde küfürler havada uçuştu

ABD Başkanı Donald Trump, ara seçimler öncesinde Ohio'da düzenlediği mitingde küfürlü ifadelerle Demokratları hedef aldı. Sporculardan ekonomiye, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'den Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a kadar birçok başlıkta konuşan Trump, "mücadele etmeye devam etmeleri hoşuma gidiyor" dedi.

Habervitrini11597 Görüntüleme
Mekke ittifakı.. Pakistan, Yemen'deki savaşa dahil oldu!
Dünya

Mekke ittifakı.. Pakistan, Yemen'deki savaşa dahil oldu!

Güvenilir bir Pakistan kaynağı, Suudi Arabistan Krallığı ve Pakistan İslam Cumhuriyeti'nden üst düzey askeri yetkililerin bir araya geldiği stratejik bir toplantının Riyad'da yapıldığını açıkladı. Bu toplantı, caydırıcılığı artırmak ve özellikle Yemen'deki Husi milislerinden kaynaklanan, ulusal çıkarları ve bölgesel güvenliği hedef alan artan tehditlere karşı mevcut seçenekleri değerlendirmek amacıyla yapılan ortak çabaların bir parçasıydı.

Habervitrini10516 Görüntüleme
Netanyahu Erdoğan hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde dava açıyor.. İşte nedeni
Dünya

Netanyahu Erdoğan hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde dava açıyor.. İşte nedeni

Bu davanın büyük sonuçlar doğurması beklenmiyor. Ne İsrail ne de Türkiye Roma Statüsü'nü onaylamadı ; bu da ikisinin de Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin yetkisini tanımadığı anlamına geliyor. İsrail'in bu hamlesi, Türkiye'nin Netanyahu'nun tutuklanmasına yol açacak bir Interpol kırmızı bülteni çıkarmaya yönelik çabasına bir yanıt gibi görünüyor.

Habervitrini10440 Görüntüleme
Netanyahu ve siyonistler şokta.. Arap ve Filistinli partiler İsrail'deki seçimine katılıyor
Dünya

Netanyahu ve siyonistler şokta.. Arap ve Filistinli partiler İsrail'deki seçimine katılıyor

Hakimler, Balad liderinin başvurusunu reddettikten sonra, Ra'am, Ortak Liste ve milletvekili Ofer Cassif'in ırkçı kışkırtma ve İsrail'e karşı silahlı çatışmayı destekleme kriterlerini karşılamadıkları için yasaklanmayı haklı bulmadıklarını belirtti.

Habervitrini13510 Görüntüleme