Yaşam
  • 12.7.2020 20:51

Hindistan'ın en güzel aktristi Aishwarya Rai ve kızı Koronavirüse yakalandı

Bollywood'un ünlü oyuncusu Aishwarya Rai ve 8 yaşındaki kızı corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler)

Aishwarya Rai Bachchan, Aaradhya test positive for coronavirus

Dünya genelinde yüz binlerce insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Hint sinemasının kralı olarak anılan Bollywood yıldızı Amitabh Bachchan ve aktör oğlu Abhishek'in ardından, ünlü bir oyuncu olan gelini Aishwarya Rai ve 8 yaşındaki kızının da corona virüse yakalandığı ortaya çıktı.

Bollywood'un ünlü oyuncusu Aishwarya Rai ve 8 yaşındaki kızı corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 1

AISHWARYA RAI

Bollywood yıldızı Aishwarya Rai'nin yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu. 46 yaşındaki Rai'nin 8 yaşındaki kızı Aaradhya'nın da corona virüse yakalandığı belirtildi.

Rai, Hint sinemasının ünlü ismi Amitabh Bachchan'ın oyuncu olan oğlu Abhishek Bachchan'ın eşi.

Bollywood'un ünlü oyuncusu Aishwarya Rai ve 8 yaşındaki kızı corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler) - 2

AMITABH BACHCHAN

Hint sinemasının kralı olarak anılan Bollywood yıldızı Amitabh Bachchan (77) ve oğlu Abhishek (44) corona virüs testlerinin pozitif çıkması sonucu hastanede tedavi altına alındı. Ünlü oyuncu, Covid-19'a yakalandığını Twitter'dan duyurarak, ailesi ve çalışanlarına da test yapıldığını ve şimdi o test sonuçlarını beklediklerini açıkladı. Oğlu Abhishek de hafif belirtiler taşıdıklarını söyledi.

Amitabh, oyuncu ve şu anda parlamento üyesi olan Jaya Bachchan ile evli. 1973'te evlenen çiftin oğullarının yanı sıra Shweta adında bir de kızları bulunuyor.

1970'lerde Zanjeer ve Sholay gibi filmleriyle yıldızı parlayan Amitabh Bachchan'a hayranları 'milenyumun yıldızı' yakıştırması yapıyordu.
Hint sinemasının kralı, kariyeri boyunca 200'den fazla filmde rol aldı. Oğulları Abhishek de anne ve babasının izinden giderek 2000 yılında ilk sinema filmi Refugee ile beyazperdeye adım attı.

Güncellenme Tarihi : 12.7.2020 21:01

İLGİLİ HABERLER