Yaşam
  • 31.12.2005 09:43

HIRSIZ KENDİSİNİ ELE VERECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN PAPAĞANI DA YANINDA GÖTÜRDÜ

LONDRA (İHA) - İngiltere'de bir kişi, girdiği evde hırsızlık yaptıktan sonra kendisini ele vermesinden şüphelendiği papağanı da beraberinde götürdü.
İngiltere'de yaşanan ilginç hırsızlık olayında Bristol kentinde bir eve giren ve antikaları, mücevherleri, bir miktar da nakit parayı çalan 32 yaşında David Carlile adındaki hırsız, eşkalini polise bildirmesin diye evde bulunan tek canlı şahit Monty ismindeki papağanı da yanında götürdü. Daha sonra yakalanıp kuşu neden çaldığı sorulduğunda Carlile, "Papağanlar konuşabilir, beni ele vermesin diye düşündüm" dedi.
The Sun Gazetesi'nin haberinde görüşü sorulan polis sözcüsü, "Olayın aslını öğrenince kahkahalara boğulduk. Hırsız gerçekten bizim papağanı sorgulayacağımızı sanmış. Adamı DNA testi ve parmak izinden yakaladık. Bundan önce de şehirdeki 100 dolayında soyguna karışmıştı. Ancak takdir edersiniz ki bir papağanı şahit olarak hakim karşısına çıkartamayız. Hırsızın beyni kuşunki kadar çalışıyormuş" diye konuştu.
Papağanın sahibesi Diana Winter, yedi yaşındaki, yalnız beyaz üzümle beslenen Monty'e kavuşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:21

İLGİLİ HABERLER