Asayiş
  • 5.9.2013 18:14

Hırsızlık için girdi, ev sahibini öldürdü

ŞANLIURFA'nın Halfeti İlçesi'nde, hırsızlık amacıyla bir eve girdiği ileri sürülen kimliği belirsiz kişi, ev sahibi 82 yaşındaki Salih Çiçek'i bıçakla öldürüp 75 yaşındaki eşi Münire'yi de yaralayıp kaçtı.

Olay, öğle saatlerinde Halfeti'nin Fırat Mahallesi Açelya Sokak'ta bulunan tek katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, hırsızlık amacıyla Çiçek ailesinin yaşadığı eve girdi. Kimliği belirsiz hırsız, evdeki altın ve parayı almaya çalışırken ev sahibi Salih ve eşi Münire tarafından fark edildi. İddiaya göre şüpheli kişi, kendisine engel olmaya çalışan Salih ve Münire Çiçek'i yaralayıp evde bulunan altın ve paraları alarak kaçtı.

Öğle mesaisinde eve giden Halfeti İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olan Sait Çiçek, anne ve babasını kanlar içerisinde bulunca durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde Salih Çiçek'in öldüğünü saptadı. Çeşitli yerlerinden yaralı anne Münire Çiçek ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisi süren Münire Çiçek'in hayati tehlikesi devam ederken, güvenlik güçleri evi dağıtan ve Salih Çiçek'i öldürüp eşini yaraladığı ileri sürülen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:15

İLGİLİ HABERLER