Spor
  • 30.4.2006 02:20

HODZİÇ'İN YATTARA AÇIKLAMASI

Halilhodziç, Yattara’yı neden oynatmadığını böyle açıklarken, hakemlerin kötü yönetimi ve şanssızlık yüzünden yenildiklerini söyledi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, şanssız bir yenilgi aldıklarını söylerken, Yattara’yı ilk 11’de oynatmamasının nedenini, "Fenerbahçe’ye karşı dört forvetle oynanmaz" diye açıkladı.

Mağlubiyeti haketmediklerini ifade eden Halilhodziç, "İlk yarıda Fenerbahçe’yi iyi kontrol ettik. Golü bulduk, ancak ikinci golü atamamamız şanssızlığımızdı. Bu akşam şans yanımızda değildi" dedi. Hakemlerin yönetiminden memnun olmadığını dile getiren Boşnak teknik direktör, "Rakibimizin attığı ikinci gol temiz ofsayt. Golden önce Alex’in ofsayt pozisyonunda olduğuna inanıyorum. Hakemler Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maçta da galibiyetimize engel olmuştu. Bu akşam da aynısı oldu" diye konuştu.

Halilhodziç, Yattara ile ilgili bir soru üzerine, "Yattara’yla başlamadım, çünkü dört forvetle Fenerbahçe’ye karşı oynanmaz. Savunmamızın sağlam olması gerekiyordu" ifadesini kullandı.

Bu arada bir grup bordo mavili taraftar, stat çıkışında Trabzonspor otobüsünün önünü keserek, Halilhodziç ve futbolcuları protesto etti. Polis, yaklaşık 10 dakika boyunca otobüsün hareket etmesine izin vermeyen kızgın taraftarları güçlükle uzaklaştırdı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:30

İLGİLİ HABERLER