Asayiş
  • 14.6.2014 17:40

Holding patronuna saldıran tanıdık çıktı

Olayda kullanılan tabanca ele geçirildi, iki kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan kişilerden birinin Atilla Baykal’ın bir akrabasıyla dini nikahla yaşayan E.S. olduğu belirtildi.

Sarıgöl Mahallesi, Ordu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Tek Rumeli TV ve Baykal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal yanında bulunan teknik müdür Yavuz Verdi ile birlikte saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu bacaklarından vurulan Baykal ve Verdi hastanede tedavi altına alınmışlardı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmalarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen iki kişi polis tarafından dün gece gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin birinin evinde yapılan aramada olayda kullanılan tabanca ele geçirildi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada olayın organizasyonunu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal’ın bir akrabası ile dini nikâhlı olarak yaşayan E.S. adlı kişinin yaptığını belirledi. Gözaltında bulunan E.S.'nin bir süredir eşiyle arasının bozulmasının nedeni olarak Atilla Baykal’ı gördüğü bu nedenle daha öncede tehdit ettiği belirtildi. E.S.'nin olayı intikam amacıyla yanındaki iki arkadaşı ile birlikte gerçekleştirdiği iddia edildi.

ŞÜPHELİLER SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Poliste yapılan sorgularında suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler E.S.’nin ifadesinde “Ona saldırı yapıldığını bile bilmiyordum.” dediği öğrenildi. Şüpheliler E.S. ve H.K. polis tarafından adliyeye sevk edildiler. Öte yandan olaya karışan bir kişinin daha kimliğinin tespit edildiği yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:12

İLGİLİ HABERLER