Spor
  • 3.8.2009 00:22

HOLİGANLAR SEZONU AÇTI...

Kayserispor, hazırlık maçında, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'u 4-0 yendi. Maçın ilk yarısında Kayserispor taraftarlarının sahaya girmesi nedeniyle arbede yaşandı.

Kadir Has Stadı'nda yapılan karşılaşmaya Kayserispor, Souleymanou, Ali Turan, Saidou, Gökhan, Olembe, Cangele, Mehmet Eren, Troisi, Abdullah, Aydın, Toledo, Kayseri Erciyesspor ise Ali Üçkulak, Kamil, Berk, Tayfun, Kemal, Ümit, Mehmet Önkuzu, Emre, Bikoko, Mehmet Al ve Ekrem'den oluşan ilk 11 ile çıktı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kaleci Yusuf, Serdar, Savaş, Semih, Yaser, Merter, Bayram ve Bilal'e ise ikinci yarıda görev verdi. Kayseri Erciyesspor da ise Hakan, Ümit ve Altan teknik direktör Mustafa Altındağ tarafından ikinci 45 dakikada sahaya sürüldü.

Ömer Faruk Ocak, İlyas Emektar ve Mustafa Savranlar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 8. dakikada Toledo, 15. dakikada Olembe ve 31. dakikada Cangele'nin attığı gollerle 3-0 Kayserispor lehine sona erdi. Karşılaşmadan, 72. dakikada Semih'in attığı golle 4-0 Kayserispor galip ayrıldı.

Öte yandan, Kayserisporlu bir taraftarın maçın 44. dakikada sahaya girmesi nedeniyle oyun yaklaşık 10 dakika durdu. Özel güvenlik görevlilerinin bu kişiyi dışarı çıkarmak istemesi üzerine yaklaşık 50 kişi sahaya girerek, arkadaşlarını yeniden tribüne götürmek istedi. Özel güvenlik görevlilerinin müdahale etmekte zorladığı olaylar sırasında arbede yaşandı. Olaylar taraftarların tribüne dönmeleriyle yatıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER