Dünya
  • 14.1.2014 19:08

Hollande'den ilk açıklama

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, başka bir kadınla ilişkisi olduğu iddialarına yönelik soruyu kesin bir dille cevaplamaktan kaçınarak, “Herkes özel hayatında zorlu bir dönemden geçer” dedi.

Toplantıda Fransız Cumhurbaşkanı’na yöneltilen ilk soru herkesin tahmin ettiği üzere, Closer dergisinin geçtiğimiz Cuma günü yayınladığı, Hollande’ın aktris Julie Gayet ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü habere ilişkin oldu.
Konuya ilişkin açıklamasının ne olduğu sorulan Hollande, bu soruyu anladığını ve cevabın da anlaşılacağını umduğunu söyleyerek, “Herkes özel hayatında özel bir dönemden geçer. Ancak özel konular, özel olarak ve saygın bir biçimde çözülmelidir. Sizin de anlayacağınız üzere, şuan, bunun yeri ve zamanı değil. Bu konuya daha sonra değineceğim” açıklamasını yaptı.
Hollande ayrıca olayı öğrendikten sonra şok geçirerek hastaneye yatırılan Fransa First Lady'si Valerie Trierweiler'in First Lady olarak kalıp kalmayacağına ilişkin açıklamayı ise Washington'a Şubat ayında yapacağı ziyaret öncesinde yapacağını belirtti. Closer dergisinin haberinde, Hollande’ın sık sık aktris Julie Gayet’in evine gittiği iddia edilmiş, ancak haber, kısa bir süre sonra derginin web sitesinden “hukuki nedenlerden dolayı” kaldırılmıştı. Fakat Closer, haberin tartışmasız doğru olduğunu açıklamıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:29

İLGİLİ HABERLER