Spor
  • 29.1.2014 00:32

Holmen, 'İkinci yarıya iyi başladık'

FB TV’ye açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu Holmen, Torku Konyaspor karşısında alınan galibiyeti hatırlatarak, “Ligin 2. yarısına çok iyi başladık. 3 puan almak çok önemliydi ve öyle de oldu. Önemli olan galip gelmekti ve aldığımız 3 puanla bunu başardık” dedi.

“ATMOSFER HER ZAMANKİ GİBİ HARİKAYDI”
Fenerbahçe taraftarının Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oluşturduğu atmosferi değerlendiren Holmen, “Atmosfer her zamanki gibi harikaydı. Taraftarlarımız iyi bir hava oluşturdu. Lige 3 puan alarak, iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz” diye konuştu.


“SADECE KENDİ OYUNUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ”Holmen, önlerinde zorlu iki deplasman olduğunu vurgulayarak, “Önümüzde Eskişehirspor ve Sivasspor maçları var. Önce Eskişehirspor ile zorlu bir maçımız olacak. Fakat sezon başından beri yaptığımız şey, iyi bir futbol ortaya koymak. Aynı şekilde buna devam edip, Eskişehir deplasmanından da 3 puanla ayrılmak için mücadele edeceğiz. Orada da en iyi performansımızı ortaya koyacağız. Biz sadece kendi oyunumuzu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“HARİKA BİR HAVA YAKALADIK”
Sarı-lacivertli takımda harika bir hava yakaladıklarını ifade eden Holmen, “Herkes birbirine yardımcı oluyor ve birbiri için savaşıyor. Takım içindeki atmosfer de çok iyi. Maçları kazandıkça daha da iyi oluyoruz. Biz takımı için çalışan oyunculardan kurulu bir takımız” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:05

İLGİLİ HABERLER