Spor
  • 18.7.2009 10:51

HONVED FERENBAHÇE'DEN ÇEKİNİYOR

BUDAPEŞTE - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Macaristan'ın Honved takımı, eşleşmeden hiç de memnun değil.
Macaristan spor medyasına konuşan takım yöneticileri ve futbolcular, çekebilecekleri en kötü kurayı çekerek Fenerbahçe ile eşleştiklerini, artık yapabilecekleri bir şey olmadığını, iki maçta da iyi mücadele ortaya koyarak ellerinden geleni yapacaklarını açıkladılar.
Honved takımının teknik direktörü Tibor Sisa, Macaristan'ın günlük tek spor gazetesi Nemzetisport'a şu değerlendirmede bulundu:
''Avrupa arenasında oynamak istiyorduk, bu amacımıza ulaştık. Bundan 10 yıl önce bir Türk takımı ile eşleşsek bayram yapardık, ancak zaman değişti. Daha kötüsünü çekemezdik. Türk futbolu sadece Avrupa'da değil, dünyada da elit düzeyde bulunuyor. Çekilebilecek en güçlü rakibi çektik diye üzülmemize gerek yok. Tur atlamak için herkesin ve bizim de favorimiz Fenerbahçe. Ama biz yine de umutluyuz. Şansımız çok az da olsa bunu değerlendirmek için hazırlıklara başlayacağız.''
Macar spor medyası da Honved'in şanssız olduğunu, ''Zavallı Honved'' başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER