Spor
  • 29.9.2005 02:18

HOOİJDONK : DAUM BENİ KISKANIYOR

Söylediklerine gülüp geçiyorum. Benim 2 sene içerisinde Fenerbahçe seyircisine verdiğim güveni, o kariyeri boyunca vermemiştir. Türkiye’de ondan popüler olduğum için beni kıskandı. Kimin ne olduğunu herkes biliyor.

PİERRE Van Hooijdonk, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, kendisini, F.Bahçe konusunda tüm bilgileri PSV’ye aktarmakla suçlayan Christoph Daum’a ateş püskürdü. ‘Daum, beni kıskanıyor’ diyen Hollandalı futbolcu, Hürriyet’e şunları söyledi: ‘Daum’un söylediklerine gülüp geçiyorum. Onunla aramız pek iyi değil. Bu yaptıkları beni kıskanmasından kaynaklanıyor.

Ben, ne Cocu, ne de başka bir PSV’li oyuncu konuştum. Kimseye F.Bahçe hakkında bilgi vermedim. Daum, bana güven duymadığını açıklamış. Unutmasın ki, benim adım Daum değil, Pierre van Hooijdonk. Benim 2 sene içerisinde F.Bahçe seyircisine verdiğim güveni, o kariyeri boyunca verememiştir. O Türkiye’de sevilmeyen bir kişidir.

O parayı seviyor

Hiçbir zaman paraya doymamıştır. Onun her şeyi paradır. Türkiye’de ondan daha popüler olduğum için beni çok kıskandı. Beni F.Bahçe taraftarlarına küçük düşürmeye çalıştı. Şükürler olsun ki, Türkler deli değil. Onlar kimin ne olduğunu benden çokiyi biliyorlar. F.Bahçe’nin başarılı olmasını candan isterim ama Daum için aynı şeyleri söyleyemem. Biz zaten arkadaş değiliz. Benim hiçbir arkadaşım yalancı değildir.’


UEFA, DENİZ’E İZİN VERMEDİ

FENERBAHÇE, Futbol Federasyonu’nun geçici lisans verdiği Deniz Barış’ı PSV Eindhoven karşısında oynatmak için UEFA yetkilileri ile yoğun temaslarda bulundu. Sarı lacivertli yönetim teknik direktör Christoph Daum’un kadroya almak istediği tecrübeli futbolcu için UEFA yetkililerle yaptığı görüşmelerde gerekli izini alamadı. Bunun üzerine Alman çalıştırıcı, Deniz’e 18 kişilik kadroda yer vermedi. Bu arada karaborsaya düşen maç biletleri 350 milyon liradan alıcı buldu.- 
HABERVİTRİNİ

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:01

İLGİLİ HABERLER