Gündem
  • 22.11.2019 16:41

Hortumcu Cem Uzan'dan flaş Türkiye hamlesi

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döneceğini açıklayan firari hortumcu Cem Uzan'ın 11 Aralık'ta Fransa'da oynanacak olan PSG-Galatasaray maçına gideceği iddia edildi.

Hakkında açılan yolsuzluk davaları nedeniyle firar ederek Fransa'ya kaçan ve geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döneceğini açıklayan hortumcu Cem Uzan'la ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Galatasaray maçına gidecek

Firari Cem Uzan'ın Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 11 Aralık'ta deplasmanda oynayacağı PSG maçına gideceği öne sürüldü. Uzan'ın PSG - Galatasaray maçı öncesi Paris Parc de Princes Stadı'na yakın bir cafede Galatasaraylı taraftarlar ve bazı Türk vatandaşlarla bir araya geleceği ardındanda maçı izleyeceği iddia edildi. Ayrıca Uzan'ın maçı protokol trübününde değil, Türk taraftarlar arasında izleyeceği ifade edildi.

Türkiye'ye döneceğini açıklamıştı

Firari Cem Uzan, geçtiğimiz günlerde bir gazeteciye verdiği demeçte " İki ay içinde ülkeme döneceğim. Cumhurbaşkanı olmak için her şeyi yapacağım. Her meşru yola başvuracağım. Ya cumhurbaşkanı olacağım ya da beni hapse atacaklar. Yıllardır çalıştım, uğraştım, didindim, hazırlandım; Türkiye’ye döneceğim." açıklamasında bulunmuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.11.2019 16:42

İLGİLİ HABERLER