Hull City'de 2 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı

••1 dk okuma
Hull City'de 2 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı

Hızlı Özet

“İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, yapılan testlerin ardından kulüpte 2 kişinin korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.”






İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, yapılan testlerin ardından kulüpte 2 kişinin korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.



İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'de oyunculara, teknik ekibe ve personele Covid-19 testi yapıldı. Yapılan testler neticesinde 2 kişide durumun pozitif olduğu açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada 2 ismin kendilerini izole edeceği ve bundan sonra da kulüp tesislerine yalnızca negatif sonuçların olduğu isimlerin girebileceği ifade edildi.



Hull City'nin yayımladığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Hasta mahremiyeti nedeniyle testleri pozitif çıkan isimler açıklanmayacak. Şu ana kadar hiçbir belirti göstermeyen ve kendilerini kötü hissetmeyen 2 kişi, belirlenen protokollere uygun şekilde 7 gün boyunca kendisini izole edecek ve daha sonra belirlenen bir tarihte tekrar teste girecek."




Bu haber 254 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR