Gündem
  • 11.11.2016 09:57

Hulusi Akar Şırnak ve Silopi'deki birlikleri ziyaret etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte Şırnak ve Silopi'deki birlikleri ziyaret ederek, denetlemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte Şırnak ve Silopi'de konuşlu birlikleri ziyaret etti. 
Denetlemelerde bulunan Orgeneral Akar, birliklerde teröristle mücadele harekatı, hudut güvenliği ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin sevk ve idarelerini yerinde inceledi. 

Operasyonlarda ele geçirilen silah, mühimmat ve yaşam malzemelerini inceleyen Orgeneral Akar, sınır bölgelerinde yapılan hazırlıklar, bölgede yürütülen büyük çaplı operasyonlarla ilgili bilgi aldı.

Birliklerde görev yapan personeli ödüllendirerek kutlayan Akar, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği kara ve hava operasyonlarının asker, jandarma, polis ve korucularla omuz omuza hiçbir kişiye zarar vermeden son terörist etkisiz hale getirilene kadar süreceğini belirtti.

Orgeneral Akar, 10 Kasım dolayısıyla başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürkolmak üzere, canlarını vatan için feda eden şehitleri rahmetle, kahraman gazileri de saygıyla andığını ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 11.11.2016 09:58

İLGİLİ HABERLER