Spor
  • 30.9.2013 12:47

Hülya Avşar, Bakan'dan ödül istedi

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Hülya Cup'ın finalleri ve ödül töreni için Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gelen Hülya Avşar, "İstanbul, Antalya ve İzmir'den sonra bu kez turnuvanın Göcek etabı için buradayım. 219 sporcunun katıldığı son derece güçlü bir organizasyon gerçekleşti. Gençlerin teniste var olması için elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Hülya Cup olarak tenis bursu verdiğimiz Cihan Akay, Ulaş Boran Ulusoy ve Baran Cengiz 12 yaş erkeklerde milli takıma seçildi. Benim için en büyük başarı budur. İnşallah Wimbeldon'da Türk sporcularını göreceğimiz günler yakındır" dedi.

Spora bu kadar emek veren biri olarak ödülü hakkettiğini sözlerine ekleyen Hülya Avşar, gazetecilere dönerek şakayla karışık, "Sizin aracılığınızla Gençlik ve Spor Bakanımızdan bir ödül istiyorum. Sayın Bakanım, lütfen beni duyun" diye konuştu.

21-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşen turnuvanın final karşılaşmalarından sonra Alaaddin Karagöz, Gül Özdoğan ve Recep Ali Mete'yle bir gösteri maçı yapan Avşar, ardından Göcek Tenis Kulübü'nün minik sporcularıyla bir araya geldi. Bu arada 11 yaşındaki Kaan Çepel'in, "Benimle bir maça var mısın?" davetini geri çevirmeyen ünlü sanatçı, minik tenisçinin galibiyeti ile sona eren kısa bir maç yaptı. Hülya Avşar, Göcek D Marin'de düzenlenen kokteyle ve ödül törenine de katıldı.

Hülya Cup'ın Göcek'te yapılmasından ve Hülya Avşar'ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır, ünlü sanatçıya mavi taşlardan oluşan bir kolye armağan etti.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER