Yaşam
  • 14.3.2021 00:01

Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim

KAYNAK : MİLLİYET

Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'la başrolü paylaştığı 'Masumiyet' dizisiyle ekranlara dönen Hülya Avşar (57), özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar: Sapyoseksüelim, Kaya'nın zekası müthiştir! - Gerçek Gündem

Hülya Avşar, bir hastanede arkadaşını ziyaret etti. Çıkışta Show TV muhabirinin sorularını yanıtlayan Avşar, hayatına kimseyi sokmamasının sebebini anlattı.

Hülya Avşar'dan cinsel yönelim itirafı: Ben sapyoseksüelim - Son Dakika  Magazin

"ÖZGÜRLÜK ÇOK GÜZEL"

Ünlü oyuncu, "Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey" ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar'dan 'sansürsüz' pozlar! Yıllara meydan okuyor

Avşar, "Para, seks... Bence özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu. Bundan sonra kalk evlen. Onları unutun. Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var" dedi.

Hülya Avşar, "Ben sapyoseksüelim"

57 yaşındaki yıldız, "Güçlü kadın olmak güzel bir şey de erkek de güçlü olmalı. Ben sapyoseksüelim zaten. Kesinlikle zeka. Zeka benim için büyük bir güç" şeklinde konuştu.

Hülya Avşar, cinsel yönelimini açıkladı: Ben sapyoseksüelim foto galerisi  1. resim

Hülya Avşar, "Bunların hepsini bir araya getirecek biri varsa bana haber verin. Var tabii öyle karşıma çıkmış olanlar. Kaya'nın zekası mesela, müthiştir" dedi.

Hülya Avşar'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi: 'Ben sapyoseksüelim' -  Magazin Haberleri - Milliyet

SAPYOSEKSÜEL NEDİR?

Akıllı veya zeki sözcüğünün Latincesi olan 'sapien' ile 'sexualis' kelimelerinin birleşmesinden oluşan 'Sapyoseksüel'; dış görünüş ve fiziksel görünümden önce zeka, entelektüel seviye ve kültür düzeyi gibi özelliklerden etkilenen insanları tanımlamak için kullanılır. Zekâ ve zihinsel fonksiyonları, fiziksel özelliklerden daha önemli bir cinsel çekim aracı olarak gören kişilere denir.

HERKESİ ÖYLE ÖPTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM

"HERKESİ ÖYLE ÖPTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM"

Geçtiğimiz ay Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programına katılan Hülya Avşar'ın açıklamaları dikkat çekmişti.

Ünlü sanatçı, 'Mavi Mavi' filminde İbrahim Tatlıses’le olan öpüşme sahnesiyle ilgili, “İbrahim’in sadece beni değil, herkesi öyle öptüğünü düşünüyorum. O sahnede fazla bir samimiyet var bence” şeklinde konuşmuştu.

ESPRİ KABİLİYETİ, DİŞLER...

"ESPRİ KABİLİYETİ, DİŞLER..."

İlişki yaşayacağı erkeklerde dikkat ettiği kriterler hakkında bilgi veren Avşar kızı, "Benim bir erkekte en dikkat ettiğim şeyler; espri kabiliyeti, dişler ve tırnaklar" ifadelerini kullanmıştı.

O KONUDA SAHTEKARIN TEKİYİM

"O KONUDA SAHTEKARIN TEKİYİM"

İlişkide baskıya gelemediğini kaydeden Avşar, "Yapılan baskıyı kabul etmiş görünürüm. O konuda sahtekarın tekiyim. Karşımdaki mutlu olsun diye kendimden olmayan şeyler yaparım. Ama hepsi yalan! Bir iki sene geçince gerçek kimliğim ortaya çıkar. Çünkü sıkılmaya başlarım" demişti.

Hülya Avşar'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi: 'Ben sapyoseksüelim' -  Magazin Haberleri - Milliyet

Güncellenme Tarihi : 14.3.2021 01:03

İLGİLİ HABERLER