Gündem
  • 28.10.2008 00:36

HÜLYA AVŞAR NEDEN YURT DIŞINA ÇIKMIYOR?..

Doğa Rutkay’ın Kanaltürk’teki ’Her Şeyi Söylemek Mümkün’ programının konukları ünlülerin menajerliğini yapan isimlerdi. Ünlü isimlerle çalışan menajerler, birlikte çalıştıkları insanların düzensiz yaşamlarının kendi hayatlarına olan etkilerini de ortaya koydular.
Uzun yıllardır Hülya Avşar ile çalışan Uğur Sandal, asistanlıkla başladığı işini menajerlikle sürdürdüğünü belirterek Avşar’la çalışmanın kendi işini çok kolaylaştırdığını anlattı. Sandal, "Ben kendimi bir asistan olarak görmüyorum, aile bireyi olarak görüyorum. Çünkü beni yetiştiren kişi Hülya hanımdır. Benim Hülya hanıma ilk günkü saygımla bugünkü saygım aynıdır. Benim işim Hülya hanımla çok kolay. Zaten randevularını, programını yapan bir insan. Hiçbir zaman gece gezmelerine gitmez, sokağa çıkmaz. İşine gider, evine gelir. Benim hayatımı da kolaylaştırdı. Ben de evlendim, çoluk çocuk sahibi oldum. Çünkü piyasada menajerlerin çoğu evlenemezler" dedi.
’Gizlice odaya çıkarıyoruz’
Uğur Sandal, Hülya Avşar’ın iş için gittiği yerlerdeki organizasyonu ise şöyle anlatıyor:
"Hülya hanım bir işe gittiği zaman Mercedes istiyoruz. Onu gönderiyorlar. Havaalanında karşılanır, arabasına alınır. Genelde insanların içine sokmadan gizli bir bölümden odasına çıkartılır. Çünkü oraya işe gidiyoruz. O insanlarla işte karşı karşıya gelsin diye o gizemi sağlıyoruz. Biz o sistemi oturttunca sistem kendiliğinden yürüyor. Hülya hanım da farkına varıyor. Eğer yaz dönemiyse, konseri bitince odasına beyaz peynir ve karpuzu gelir, masası hazırlanır. Gelir rahat rahat uzanır, ayağını uzatır."
Hülya Avşar neden yurtdışına çıkmıyor?
Avşar kızının uzun yıllardır yurtdışında konser vermediğine dikkat çeken Uğur Aslan, bunun nedenini de şöyle anlattı:
"Almanya’ya gittik. Oradaki izleyicilerimiz hiç kusura bakmasınlar, kendilerini hiç geliştirememişler. Hülya hanım da gördü oradaki kültürü ve dedi ki ’Uğur bundan sonra yurtdışı yapmayalım’. Oradaki tutumu beğenmedi. İnsanlardaki large’lığı, davranış şeklini, organizatörlerin davranışlarını... Sonra Özcan Deniz konserler yaptı. Başına gelenleri görüyorsunuz. Orada iki örgüt var. Birisi terör örgütü birisi başka örgüt. Gidince yapışıyorlar yakana ’Bizdensin ver’ diye. Sanatçıların başına gelen bir olay. Bir çok sanatçı karar aldı artık gitmiyorlar" dedi.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:55

İLGİLİ HABERLER