HÜLYA AVŞAR NEDEN YURT DIŞINA ÇIKMIYOR?..

2 dk okuma
HÜLYA AVŞAR NEDEN YURT DIŞINA ÇIKMIYOR?..

Hızlı Özet

Uzun yillar Hülya Avsar’in menajerligini yapan Ugur Sandal, Avsar kizinin neden yurtdisinda konser vermek istemedigini anlatti.

Doğa Rutkay’ın Kanaltürk’teki ’Her Şeyi Söylemek Mümkün’ programının konukları ünlülerin menajerliğini yapan isimlerdi. Ünlü isimlerle çalışan menajerler, birlikte çalıştıkları insanların düzensiz yaşamlarının kendi hayatlarına olan etkilerini de ortaya koydular.

Uzun yıllardır Hülya Avşar ile çalışan Uğur Sandal, asistanlıkla başladığı işini menajerlikle sürdürdüğünü belirterek Avşar’la çalışmanın kendi işini çok kolaylaştırdığını anlattı. Sandal, "Ben kendimi bir asistan olarak görmüyorum, aile bireyi olarak görüyorum. Çünkü beni yetiştiren kişi Hülya hanımdır. Benim Hülya hanıma ilk günkü saygımla bugünkü saygım aynıdır. Benim işim Hülya hanımla çok kolay. Zaten randevularını, programını yapan bir insan. Hiçbir zaman gece gezmelerine gitmez, sokağa çıkmaz. İşine gider, evine gelir. Benim hayatımı da kolaylaştırdı. Ben de evlendim, çoluk çocuk sahibi oldum. Çünkü piyasada menajerlerin çoğu evlenemezler" dedi.

’Gizlice odaya çıkarıyoruz’

Uğur Sandal, Hülya Avşar’ın iş için gittiği yerlerdeki organizasyonu ise şöyle anlatıyor:

"Hülya hanım bir işe gittiği zaman Mercedes istiyoruz. Onu gönderiyorlar. Havaalanında karşılanır, arabasına alınır. Genelde insanların içine sokmadan gizli bir bölümden odasına çıkartılır. Çünkü oraya işe gidiyoruz. O insanlarla işte karşı karşıya gelsin diye o gizemi sağlıyoruz. Biz o sistemi oturttunca sistem kendiliğinden yürüyor. Hülya hanım da farkına varıyor. Eğer yaz dönemiyse, konseri bitince odasına beyaz peynir ve karpuzu gelir, masası hazırlanır. Gelir rahat rahat uzanır, ayağını uzatır."

Hülya Avşar neden yurtdışına çıkmıyor?

Avşar kızının uzun yıllardır yurtdışında konser vermediğine dikkat çeken Uğur Aslan, bunun nedenini de şöyle anlattı:

"Almanya’ya gittik. Oradaki izleyicilerimiz hiç kusura bakmasınlar, kendilerini hiç geliştirememişler. Hülya hanım da gördü oradaki kültürü ve dedi ki ’Uğur bundan sonra yurtdışı yapmayalım’. Oradaki tutumu beğenmedi. İnsanlardaki large’lığı, davranış şeklini, organizatörlerin davranışlarını... Sonra Özcan Deniz konserler yaptı. Başına gelenleri görüyorsunuz. Orada iki örgüt var. Birisi terör örgütü birisi başka örgüt. Gidince yapışıyorlar yakana ’Bizdensin ver’ diye. Sanatçıların başına gelen bir olay. Bir çok sanatçı karar aldı artık gitmiyorlar" dedi.

Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Bu haber 5364 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İran, füze rampalarının yerini MOSSAD'a haber veren İranlı casusu astı
Gündem

İran, füze rampalarının yerini MOSSAD'a haber veren İranlı casusu astı

İran yargısı Cumartesi günü yaptığı açıklamada, İsrail'in Mossad istihbarat teşkilatına füze rampaları hakkında bilgi verdiği iddia edilen bir kişinin idam edildiğini duyurdu. Tahran, devam eden savaş ortamında işbirlikçi olduğu iddia edilen kişilere yönelik baskıyı sürdürüyor.

Habervitrini10402 Görüntüleme
Türk siyasetçi Elif Eralp Berlin'de sandıkları patlattı
Gündem

Türk siyasetçi Elif Eralp Berlin'de sandıkları patlattı

Berlin'de yapılan eyalet seçimi anketlerde de önde olan Sol Parti'nin zaferi ile sonuçlandı.Sol PartiTürkiye kökenli başbakan adayı Elif Eralp ile birlikte oyunu 2023 yılındaki seçime kıyasla yüzde 12'den fazla artırdı. Yüzde 25'in üzerindeki oyla tek başına iktidar olabilecek çoğunluğu elde edemese de kuracağı bir koalisyon hükümeti ile iktidar koltuğuna oturması muhtemel.  

Habervitrini11397 Görüntüleme
Sıcaklıklar sert düşecek, sağanak yağış geliyor! Meteoroloji gün gün açıkladı
Gündem

Sıcaklıklar sert düşecek, sağanak yağış geliyor! Meteoroloji gün gün açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 21-25 Eylül tarihlerini kapsayan 5 günlük tahminine göre Türkiye yeni haftaya mevsim normallerine yakın sıcaklıklarla başlayacak. Ancak salı gününden itibaren özellikle batı ve iç kesimlerde yağışlı hava etkisini artıracak, sıcaklıklar ise birçok bölgede hissedilir şekilde gerileyecek.

Habervitrini12537 Görüntüleme
Adliyelerde dijital dönem hızlanıyor! Bakan Gürlek duyurdu
Gündem

Adliyelerde dijital dönem hızlanıyor! Bakan Gürlek duyurdu

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi’nin yeni güncellemesini kamuoyuna duyurdu. Yargı ve icra süreçlerini daha hızlı, güvenli ve pratik hale getirmeyi hedefleyen yeni dijital dönüşüm adımlarıyla vatandaşlar, tüm başvuru ve sorgulama işlemlerini dijital ortamda çok daha kolay takip edebilecek.

Habervitrini13957 Görüntüleme