Yaşam
  • 3.10.2008 04:11

HÜLYA'YI NEREDE GÖRSEM HEYECANLANIRIM!..

Bayramı Kıbrıs'ta geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sahne öncesi otel müşterileriyle bayramlaşmayı ihmal etmedi. Eski bayramları özlediğini söyleyen Tatlıses, "Çocukluğumda hiç unutamadığım bir bayram var. Babam bana lastik, üstü delik bir ayakkabı almıştı. O ayakkabıyı giyineceğim diye sabaha kadar uyumamıştım" dedi.
'YANLIŞ OLMASIN'
Kaya Artemis'teki konser öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Tatlıses, "Geçtiğimiz gün Hülya Avşar'la karşılaştınız mı?" sorusu üzerine "Ben Hülya Hanım'ı 25 yıldır tanırım ve saygı duyarım. O benim kötü gün dostumdur. Hülya'yı nerede görsem heyecanlanırım. Hülya Hanım'ın şu an çok güzel bir birlikteliği var. Bu yanlış anlatılırsa ayıp ederler" dedi.
'TENİSİ BEN ÖĞRETTİM'
"Avşar'la tenis oynamayı düşünür müsünüz?" sorusu üzerine ise Tatlıses, "Hülya'ya tenis oynamayı Ayşen filmini çektiğimiz dönemde ben öğrettim. Sonra aradan 15 yıl geçti Hülya teniste millete meydan okumaya başladı. Bu da azmin zaferidir" dedi. Dizi film için kolları sıvayan ünlü sanatçı, "Genç arkadaşlara dizi senaryosu yazdırıyorum. Kanallar kabul ederse hem İbo Show'u hem diziyi sürdüreceğim. Sevdiklerimin karşısına geçeceğim, reyting korkum yok" dedi. (TAKVİM)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER