Yaşam
  • 31.5.2013 17:00

Hürrem’den açıklama geldi

İşte Hürrem Türkçe’siyle kaleme alınmış o açıklama:

"Sevgili arkadaşlar , ilk önce özür dilerim... Şimdi yazdığım için ve daha önce değil. Bugün ilk defa biraz daha iyiyim ve en ağır günlerden , tedavi ve duygusal anlamda geçti. Can yanımda ve o bana iyi geliyor. Onunla hava almak, dolaşmak, yürüyüş yapmak benim için çok büyük bir hediye.

Sizin bütün dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum - bu bana çok yardımcı oldu ve oluyor ve size sonsuz sevgi gönderiyorum. Bir sürü insan ne oldu bilmeden, beni yargılamadan ama beni hissederek ve bilerek, kalbimi tanıyarak burada yazdı ve o beni o kadar mutlu etti ki. Bu bir dönem. İnsanız... Güçlenerek çıkarım inşallah. Almanya’daki en iyi psikiyatrist profesörlerde tedavi gördüğüm için , umudum var en kısa zamanda ayağa kalkmak şu anda tek hissettiğim şey , hayattayım.

Sizin enerji ve temiz dualarınız için çok çok çok teşekkür ediyorum!!! Beni (gerçekten ne oldu , nasılım diye ) soran mesajlar ve telefonlar için de çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten hepinize çok sarılıyorum ve öpüyorum.Sağolun. Dinlenmem lazım, bu dönemde çok internetle ilgilenmemem lazım, sizden sabır ve anlayış diliyorum Allah sizi korusun ... Kalbim size karşı hep sevgi dolu... İyi ki varsınız."

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:50

İLGİLİ HABERLER