Spor
  • 8.7.2009 14:00

HÜSEYİN ŞİMŞİR BURSASPOR'DA

ORHAN AKIN/BURSA

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor'dan transfer e dilen Hüseyin Çimşir'in tecrübesiyle Bursaspor'a önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Türk futboluna örnek göstereceğimiz karakterde, duruşta bir oyuncu. Zaten bizim de transfer de önceliğimiz budur" dedi.

Yeşil beyazlı yönetim, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Hüseyin Çimşir ile anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı ekip Hüseyin Çimşir ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardı. Anlaşmayı bugünkü basın toplantısında süpriz bir şekilde açıklayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Hüseyin'in menejeriyle anlaşıldığını ifade ederek, "Bursaspor'a hayırlı olsun.Kendisi uzun yıllar Trabzonspor'a, Türk Milli Takımı'na hizmet etmiş, oradan ayrılmış bir futbolcu. Yurtdışından, Dinoma Kiev'den çok önemli teklif almasına rağmen, bizim de burada olmamızdan dolayı Bursaspor'u tercih etti. Bursaspor'a tecrübesiyle önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Sağlam, Çimşir'in Türk Futbolu'na örnek gösterilecek karakter ve duruşta bir oyuncu olduğunu anlatarak, "Zaten transferde de önceliğimiz budur. Performanstan ziyade oyuncunun kişiliği, karakteri, takıma uyum sağlaması önemlidir. O düzeyde bir kardeşimizdir. Takıma katkısına inanıyorum. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza da bu transferden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:25

İLGİLİ HABERLER