Gündem
  • 29.6.2019 11:06

İBB: Şehit yakınları ile gazilerin sosyal yardım kartları kullanıma kapanacaktır

İBB'den şehit yakınları ile gazilere mesaj! "Sosyal yardım kartlarınız bir süre kullanıma kapanacaktır

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Şehit yakınları ile Gazilerin kullandığı 'Sosyal Yardım İstanbul Kartı' sahiplerine birer mesaj gönderildi. Mesajda kartların 30 Haziran 2019 Pazar günü kullanıma kapatılacağı, sonu belirtilmeksizin de kapalı kalacağı duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehit yakınları ile Gazilerin kullandığı 'Sosyal Yardım İstanbul Kartı' sahiplerine kısa mesajla bilgilendirme yapıldı. Mesajda yardım kartının teknik sebeplerden dolayı kapatılacağı belirtilirken, şu ifadeler kullanıldı:

"Sosyal Yardım İstanbul Kartınız teknik sebeplerden dolayı 30 Haziran 2019 Pazar günü kullanıma kapatılacaktır. Kartınız bir süre sonra kullanıma açılacak olup, kullanıma açıldığında tarafınıza bilgi verilecektir. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. Bilgi için:444 00 93"

Kartları kullanıma kapatılan şehit yakınları ile gaziler bilgi almak için mesajın sonunda not edilen iletişim numarasını aradıklarında ise şu anonsla karşılaştılar:

"İyi günler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na hoş geldiniz. Şu anda hizmet veremiyoruz. Lütfen hafta içi 08:30 ile 17:00 arasında arayınız."

Bilgi almak için verilen numaradan yetkililere ulaşamayan kart sahiplerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca bir açıklama da yapılmadı.

 Taha Emre Özdemir yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 29.6.2019 11:08

İLGİLİ HABERLER