Spor
  • 27.1.2015 11:32

İbrahim Hacıosmanoğlu patladı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay Arslan transferi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan, devre arası transferinde adeta bir kaos yarattı. Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor araya girdi derken, 24 yaşındaki futbolcu, Siyah Beyazlı takımla anlaşma sağladı. Ancak polemikle son bulmadı. Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay'ın Beşiktaş'la anlaşmasına rağmen, menajerinin Bordo Mavili kulübün CEO'suna mesaj atarak 'Yeniden devreye girmek istiyor musunuz' dediğini söyledi. Hacıosmanoğlu, Beyaz TV'de canlı yayınlanan programa telefonla bağlanarak, "Metin kardeşimiz beni aradı, Başkanım Tolgay Trabzon'a gelmeye karar verdi, eşiyle konuşup. Telefonda konuşurken de espiriyle karışık 'Başkanım Erkan Zengin'i uçakla gidip aldınız beni de alır mısınız?' dedi." diyerek Tolgay'ın menajerinin kendilerine tekrar görüşmek istediklerini söylediğini ifade etti.

"Tolgay evde hazırlanıyor, menajer Beşiktaş'la görüşüyor"

Tolgay'ın menajerinin Beşiktaş'la da görüştüğünü öğrendiğini ve ardından transferden vazgeçtiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Biz orada aynı otelde kalıyoruz o arkadaşla. Tolgay'ın menajerinin otel parasını bile ben ödedim. Babası, biz resmi açıklamayı yaptıktan sonra beni aradı. 'Başkanım çok özür diliyorum. Beni de işin içerisine sokmuyorlar.' dedi. Çocuk evde hazırlanıyor, menajer Beşiktaş'la görüşüyor. Çocuk da üzgün. Ben de size açıklama yaptım. Bizim için bu transfer bitmiştir diye. Kim aldıysa hayırlısı olsun. El sıkıştığımız takımdan başkasıyla kimseyle görüşmem. Ben agrasif bir adamım yanlış bir şey de yapardım. Toplantıdan kalkan da giden de benim. Benden 15 saat sonrasında Beşiktaş'la anlaştılar. Ben o açıklamayı yapmasaydım Beşiktaş yüksek fiyata alabilirdi. Ben Beşiktaş'a iyilik de yapmış oldum. CEO'muzun telefonunu alırsınız, sabah 11'de CEO'muza gelen mesaj devreye girmek istiyor musunuz? Akşam 6'da yine mesajımız var CEO'muza. Benden kaynaklanmıyor. Oyuncunun fikri bir değişip bir değişmiyor. Ben o masadan kalkarken bu işi bitirip de kalktım. Neden üzüntü duyayım ki... Uçağa bindikten sonra da locaya gelirken de Allah nasip ederse olsun dedim." sözlerini sarf etti.

"Bana 'transferden vazgeçeceğiz' demedim diyen namussuzdur"

Ahmet Nur Çebi'nin kendisi için söylediklerini hakkında konuşan Trabzonspor Başkanı "Yöneticiler konuşurken dikkatli konuşacaklar. Ahmet Nur Çebi bana söylediğinin aramızda kalmadığı için ben bunu söyledim. Biz 5-6 aydır bu çocukla görüşüyoruz. 'Başkanım ben bu transferin olmaması için elimden geleni yapacağım. Ben hiç transferlere bakmıyorum arkadaşlarımız bakıyor. Ama yönetime transferden vazgeçmek için elimden geleni yapacağım. Aramızda kalsın' dedi. Bana bu sözleri söylemedim diyen namussuzdur. Ama bunların hepsi, insanların söylediği yanlış sözlerden kaynaklanıyor. Ben Beşiktaş'la niye görüştün demem. 'Başkanım anladım siz 5-6 aydır uğraşıyorsunuz ama biz istiyoruz' falan deseydi bırakırdım. Bizi kimse incitemez. Niye incinelim ki... Bilmiyorum. Ne kadar yardım ettiler Trabzonspor'a ama bunların hepsini yarın hesaplarına havale edeceğim. Ahmet Nur Çebi'ye saygımız var. Ama söylemleri ve eylemlerinin Trabzonluluğuna yakışmadığını söylüyorum. Sadece babasından dolayı biz onu muhattap alıyorduk ama bundan sonra bizim gözümüzde zerre kadar değeri yok." şeklinde konuştu.

Bomba iddia!

Tolgay Arslan transferinde flaş bir iddia ortaya atan Hacıosmanoğlu, "Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Tolgay'ı aramış ancak çocuk açmadı. Sonra Bilic Tolgay'ın telefonuna mesaj atıyor, 'Bize gel şampiyon olalım, seneye birlikte İngiltere'ye gidelim' diye..." diyerek flaş bir açıklama yaptı.

"Bir oyuncu için hiçbir kulüple aramız açılamaz"

Fikret Orman'ın açıklamalarıyla ilgili de konuşan Bordo Mavili kulübün patronu, "Biz Trabzonspor'u ezmek istemedik diye açıklama yapıyor Beşiktaş'ın Başkanı. Trabzonspor'u ezmek senin haddine mi? Hiçbir camia arasına oyuncudan dolayı nifak sokmak istemem. Oyuncu bu şampiyon mu yapacak sizi? Bu açıklamaları duyduktan sonra ben Beşiktaş Başkanı'nı aradım. Uyuyordu. Daha sonra arayacağım seni dedim. O bana geri dönüş yapacağını söyledi ama dönmesine gerek yok. Yanlışı da hazmedelim derseniz, yanlışın üzerine kurduğunuz binanın size hiçbir zaman fayda etmez. Beşiktaş'la aramızda hiçbir sorun olmaz. Bana kulübün başkanı oyuncuyla biz çok ilgileniyoruz. Transferden çekil derse biz o anda aradan çekiliriz. Hangi kulübün başkanı olursa olsun. Herkes bizim gibi konuşsun. Ben seçildiğim zaman iki çocuğum ile birlikte Beşiktaş taraftarları arasında maçı izledim. Benim hiçbir kulüple sorunum yok." dedi.

"Galatasaray'la da karşı karşıya geldik"

Uğur Demirok'u Galatasaray'ın da istediğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Galatasaray'da Uğur Demirok transferinde aynısını yaptı. Abdurrahim Albayrak bana 'Biz Uğur Demirok'la konuştuk' dedi. Ben dedim 'Uğur'la anlaştık, Trabzonspor'a gelmek istiyor. Ama konuşun. Eğer Galatasaray'a gelmek istiyorsa, gidebilir' dedim. Ancak, Uğur, Trabzon'u istedi. Abdurrahim Albayrak, daha sonra beni aradı. 'Duygun başkanımla birlikte Uğur'la konuştuk. Trabzonspor'a gitmek istediğini söyledi. Haberiniz olsun biz aradan çekiliyoruz' dedi." şeklinde açıklamalarda bulundu.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:36

İLGİLİ HABERLER