Gündem
  • 17.4.2021 20:56

İbrahim Kalın Erkan Oğur'a tepki gösterdi: Susmaya karar vermiştik

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bestelediği türkünün kaydında kopuz çaldığı için muhalefet tarafından eleştirilen Erkan Oğur'un açıklamalarına sitem etti. Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Birlikte susmaya karar vermiştik. Sözlerine üzüldüm." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Hiç Oldum' türküsünü geçtiğimiz günlerde dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Söz konusu türküde kopuz çalarak Kalın'a eşlik ettiği için eleştirilen müzisyen Erkan Oğur, dün yaptığı açıklamada, "İçimin bir köşesi cız etmişti, benim ne işim var diye. Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek" ifadelerini kullandı.

"Birlikte susmaya karar verdik"

Bu gelişme üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Kalın, "İlk iki gün Erkan Oğur Bey'i üzmelerine çok üzüldüm. Kendisini arayıp konuştum. 'Bu pervasızca saldırılar sizi sakın mahzun etmesin' dedim. Birlikte susmaya karar verdik. Fakat üçüncü gün -belki yanlış hatırlayarak- söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm." dedi.

"Herkes nasibinde ne varsa onu aldı"

Kalın, "Sözü yormadan" başlığıyla yayımladığı yazının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademiz ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun. Herkes nasibinde ne varsa onu aldı.

Güncellenme Tarihi : 17.4.2021 20:58

İLGİLİ HABERLER