Kocaelispor başkan vekili Şevki Demirci, Edgar Davids ve İbrahim Üzülmez ile anlaştıklarını doğruladı.
Kocaelispor, taraftarlarına çifte müjde vermeye hazırlanıyor. Yeşil-siyahlı kulübün başkan vekili Şevki Demirci, Hollandalı yıldız Edgar Davids ve Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladıklarını belirterek iki oyuncunun cuma günü imza atacağını söyledi.
Demirci, "Davids yılın transferi olur. Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, İnter gibi büyük kulüplerde oynamış olan bu oyuncu, gücümüze güç katar" dedi.
Demirci bu sezon ilk on takım içinde yer almak istediklerini açıklayarak şöyle devam etti: "Ancak bir sezon sonra şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Şu an yeni Kocaelispor'un temelleri atılıyor. İbrahim Üzülmez gerek tecrübesi gerekse futbolculuğuyla takıma büyük katkı verir. Taraftarımız büyük coşku yaşayacak." Öte yandan Kocaelispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
İBRAHİM ÜZÜLMEZ KOCAELİSPOR'DA

Hızlı Özet
“Kocaelispor Başkan Vekili, Edgar Davids'in ardından İbrahim Üzülmez ile de anlaştıklarını açıkladı”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Okan Buruk’tan Trabzonspor yenilgisi sonrası kadroda değişiklik: 4 isim yedek kalacak
Galatasaray’ın Trabzonspor karşısında aldığı 4-0’lık yenilginin ardından Okan Buruk’un Kasımpaşa karşılaşmasının ilk 11’inde yapacağı değişiklikler netleşti. Leroy Sane, Gabriel Sara, Deniz Gül ve Abdülkerim Bardakcı’nın yedek kulübesine alınması bekleniyor.

TFF Kuzey Kore'ye döndü.. Hacıosmanoğlu gık diyene ceza yağdıracak
TFF'nin, artık yapılan açıklamanın şiddetine göre para cezalarını artıracağı ve hak mahrumiyeti gibi cezaların da süresini uzatacağı iddia edildi.

Sergen Yalçın ünlü teknik adamı hedef aldı: "Sezon sonunu göremez"
Sergen Yalçın, Süper Lig'in altıncı haftasında oynanan karşılaşmaların yanı sıra Jose Mourinho yönetimindeki Real Madrid'in LaLiga'daki durumunu değerlendirdi. Yalçın, Mourinho'nun eflatun beyazlılardaki geleceğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanırken Galatasaray-Trabzonspor, Amedspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Eyüpspor maçları hakkında da yorumlarda bulundu.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a tam destek
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olarak sarı-kırmızılı taraftarları üzdüklerinin farkında olduklarını aktaran Dursun Özbek, şunları kaydetti: