Asayiş
  • 29.9.2010 16:56

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN POLİSLERE TAYİN SÖZÜ

Sabah saatlerinde Yüksekova ilçesine gelen Bakan Atalay, Cengiz Topel Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Atalay'dan 7 çocuk annesi Fatma Toprak da yardım istedi. Yıllar önce evinin sel nedeniyle zarar gördüğünü ve hala o halde olduğunu söyleyen Fatma Toprak, okula devam 6 çocuğu için yardım talep etti. Bakan Atalay bunun üzerine Vali Muammer Türker ve AK Parti Hakkari milletvekillerine talimat vererek gerekenin yapılmasını istedi.

Ziyaret esnasında bir genç ise, "Ziyaretiniz hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kürt sorunu çözülecek mi?" Sorusuna ise Bakan Atalay, "Bütün sorunlar çözülecektir cevabını verdi"
Esnafı dolaşırken yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Bakan Beşir Atalay, eğitim için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Bakan Beşir Atalay ve beraberindekiler, esnaf ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ne geçti. Burada polislerin sorunlarını dinleyen Bakan Atalay, zor bölgede görev yapan polislerin bundan sonra istedikleri yere atanabilecekleri müjdesini verdi.

Bakan Atalay, ardından kaymakamlık toplantı salonuna geçerek kurum amirleri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantıya geçti.

SENAR YILDIZ NECMİ ERTUŞ -HAKKARİ

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:13

İLGİLİ HABERLER