Sabah saatlerinde Yüksekova ilçesine gelen Bakan Atalay, Cengiz Topel Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Atalay'dan 7 çocuk annesi Fatma Toprak da yardım istedi. Yıllar önce evinin sel nedeniyle zarar gördüğünü ve hala o halde olduğunu söyleyen Fatma Toprak, okula devam 6 çocuğu için yardım talep etti. Bakan Atalay bunun üzerine Vali Muammer Türker ve AK Parti Hakkari milletvekillerine talimat vererek gerekenin yapılmasını istedi.
Ziyaret esnasında bir genç ise, "Ziyaretiniz hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kürt sorunu çözülecek mi?" Sorusuna ise Bakan Atalay, "Bütün sorunlar çözülecektir cevabını verdi"
Esnafı dolaşırken yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Bakan Beşir Atalay, eğitim için çaba sarf ettiklerini söyledi.
Bakan Beşir Atalay ve beraberindekiler, esnaf ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ne geçti. Burada polislerin sorunlarını dinleyen Bakan Atalay, zor bölgede görev yapan polislerin bundan sonra istedikleri yere atanabilecekleri müjdesini verdi.
Bakan Atalay, ardından kaymakamlık toplantı salonuna geçerek kurum amirleri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantıya geçti.
SENAR YILDIZ NECMİ ERTUŞ -HAKKARİ
İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN POLİSLERE TAYİN SÖZÜ

Hızlı Özet
“İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlerken, zor bölgelerde görev yapan polislerin ise istediği yere atanabilecekleri müjdesini verdi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine operasyon: 201 gözaltı
MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen İsrail bağlantılı uluslararası dolandırıcılık şebekesine yönelik operasyonda; 248 şahıs hakkında yürütülen çalışmalarda 201 kişi gözaltına alındı. 201 kişinin 45’inin yabancı ülke vatandaşı olduğu, yabancı uyrukluların ise 20 farklı ülke vatandaşından oluştuğu belirlendi.

Polisler şok oldu.. Fuhuş çetesinin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği
7'si kadın 18 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonun ayrıntıları şaşkınlık yarattı! Şüphelilerin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği ortaya çıktı! İşte detaylar

Elif Merve Yılmaz dosyasında çarpıcı iddia: “Cesedi taksiyle götürüp gömdüler”
Dosyaya yönelik ihbarlarda, Elif Merve'nin Mikail tarafından öldürüldüğü, Bilge ile Ersin'in ise olaydan haberdar olduğu ileri sürüldü. Bilge iddiaları reddederken, taksici Ersin Solak da söz konusu suçlamadan bilgisinin bulunmadığını belirtti.

Sebze ve meyvede fahiş fiyata 40 tutuklama!
Yaş sebze ve meyve piyasasındaki fahiş fiyat uygulaması soruşturmasında mahkemeye sevk edilen 40 şüphelinin tamamı hakkında tutuklama kararı verildi.