Gündem
  • 16.5.2019 09:39

İcraatleri böyle sahiplendi! İmamoğlu'ndan açıklama

İcraatleri sahiplendi! İmamoğlu'ndan indirim sonrası açıklama

Öğrencilere ulaşımda indirim ve bayramlarda ücretsiz ulaşım için açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, su indiriminin de kabul edilmesinin ardından, "İstanbullulara hayırlı olsun. İndirimleri kontrol ve takip etmek için lütfen faturalarınızı saklayın" ifadesiyle yapılan icraatleri sahiplendi.

 Toplu ulaşım indiriminin ardından İSKİ’deki su indiriminin de kabul edilmesinin ardından indirimleri sahiplenen İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İmamoğlu, “Güzel şeyler olmaya devam edecek. Seçim öncesinde vadettiğimiz ve 18 günlük icraatımız sırasında İSKİ Genel Kurulu'na önerdiğimiz su indirimi de İBB Meclisi'nden geçti. İstanbullulara hayırlı olsun. İndirimleri kontrol ve takip etmek için lütfen faturalarınızı saklayın”şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Bir diğer paylaşımında "18 günlük icraatımızdır. Öğrencilerin aylık abonman ücreti 85 TL'den 40 TL'ye indi. 19 Mayıs Bayramı'nda ulaşım tüm İstanbullulara ücretsiz. Ramazan Bayramı'nda ulaşım tüm İstanbullulara ücretsiz. Hayırlı olsun, suda vaadettiğimiz %40 indirimin de takipçisiyiz." açıklamasıyla indirimlere sahip çıktı.

Güncellenme Tarihi : 16.5.2019 09:45

İLGİLİ HABERLER