Ekonomi
  • 13.8.2009 00:09

İCRALIK ABBATE'YE SON DARBE BANKADAN!..

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın yeğenlerine ait Abbate gömleklerinin Bilecik'te kurulu bulunan fabrikası icra yoluyla satışa çıkarıldı. 50'ye yakın şirket alacklı konumda.

Fabrikanın üzerine kurulduğu arsa dahil tüm fabrika araç gereçleri de icra kapsamında satışı çıkarıldı. Fabrika binasının üzerinde bulunduğu arsanın toplam büyüklüğü 128 bin 375 m2�

Ünlü Abbate gömleklerinin üretildiği Bilecik'teki fabrikanın satışını Halkbank'ın istediği ortaya çıktı. Eski Başbakanlardan Necmetin Erbakan'ın yeğeni Mahmut Rauf Çataklı'nın sahip olduğu ünlü gömlek markası tarihe karışıyor. Abbate'nin üreticisi Öztay'ın iflasına karar verilmişti.

Bilecik İcra Müdürlüğü'nün icra yoluyla satışa çıkardığı fabrika binası, Bilecik 2'inci Organize Sanayi'nde bulunuyor. Satışa konu olan mülkte fabrika binası, yemekhane, misafirhane ve arsa bulunuyor.

14 bin 570 m2 alan üzerine kurulu bulunan fabrika binası ve arsa ile birlikte tüm yapının satış bedeli makineler ile birlikte 26 milyon 643 bin lira.. Söz konusu tutarın 17 milyon 387 bin lirası bina ve arsa için, kalan tutar ise makine parkı ve diğer gereçler için belirlenmiş durumda.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER