Asayiş
  • 9.10.2005 00:06

İFTARDA SOYDULAR...

METİN BAŞAR
İSTANBUL - Göztepe'de Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bulunan Vestel bayii bugün iftar saatinde soyuldu.

Mağaza çalışanlarını koli bantlarıyla birbirine bağlayan hırsız, mağazada bulunan 75O YTL para, 1 adet kamera ve 3 adet mp3'ü çalarak kayıplara karıştı.


Edinilen bilgiye göre, Osman Zeki Metey'e ait Vestel bayiine giden silahlı bir kişi, iftar saatinde mağazaya giderek alışveriş yapacağını söyledi. Ancak bir yere uğramak bahanesiyle bir süre sonra tekrar geleceğini söyleyerek ayrılan zanlı, ikinci gelişinde bazı elektronik cihazlar alacağını söyledi. İftar saatine kısa bir süre kala Vestel bayiine giden zanlı, cihazları sözde incelerken ani bir hamleyle 'Bu bir soygundur' diyerek mağaza çalışanlarına silahını yönlendirdi. Neye uğradıklarını anlamaya fırsat bulamayan mağaza çalışanlarını elindeki silahıyla etkisiz hale getiren şahıs, bayii çalışanları olan Zafer Yıldırım ve Hakan Kaya'yı dükkanın içinde bulunan bir demire koli bantlarıyla birbirlerine bağladı. Çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra dükkanın kasasında bulunan 750 YTL para, 1 adet kamera ve 3 adet mp3 çaları alarak kayıplara karıştı.


Çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilen olay daha sonra polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, mağaza içinde gerekli inceleme ve tahkikata başladı. Yetkililer, kaçan zanlının yakalanması için eşkal çalışmasına başladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER